Kuldas Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Zdravim, Chtěl bych se zeptat jak bych mohl vyřešit problém se zapnutím novějších her. Můj CF je 5.00 M33-6 (PSP mám asi tejden). Poradil by mi kdyžtak někdo jak upgrade a jestli je to rizikové (aby mi pak vše fungovalo a jak to je časově náročné. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 last joker Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 musis update na 5.50 gen D3,precti si topic pro zacatecniky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Časově to náročné není musíš tuším updatovat na 5.50 GEN-B a potom na nejnovější GEN-D3:) EDIT: last joker byl rychlejší:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuldas Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Tak sem to dal do kupy a jede to perfektně .. velké díky Spreepeo ;) .. máš tam THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kuldas
Zdravim,
Chtěl bych se zeptat jak bych mohl vyřešit problém se zapnutím novějších her. Můj CF je 5.00 M33-6 (PSP mám asi tejden). Poradil by mi kdyžtak někdo jak upgrade a jestli je to rizikové (aby mi pak vše fungovalo a jak to je časově náročné.
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.