Kuldas Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2010 Zdravim, Chtěl bych se zeptat jak bych mohl vyřešit problém se zapnutím novějších her. Můj CF je 5.00 M33-6 (PSP mám asi tejden). Poradil by mi kdyžtak někdo jak upgrade a jestli je to rizikové (aby mi pak vše fungovalo a jak to je časově náročné. Díky Citovat
0 last joker Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2010 musis update na 5.50 gen D3,precti si topic pro zacatecniky :) Citovat
0 Sreepeo Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2010 Časově to náročné není musíš tuším updatovat na 5.50 GEN-B a potom na nejnovější GEN-D3:) EDIT: last joker byl rychlejší:) Citovat
0 Kuldas Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 20, 2010 Tak sem to dal do kupy a jede to perfektně .. velké díky Spreepeo ;) .. máš tam THX Citovat
Otázka
Kuldas
Zdravim,
Chtěl bych se zeptat jak bych mohl vyřešit problém se zapnutím novějších her. Můj CF je 5.00 M33-6 (PSP mám asi tejden). Poradil by mi kdyžtak někdo jak upgrade a jestli je to rizikové (aby mi pak vše fungovalo a jak to je časově náročné.
Díky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.