Hazzecz Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 dobry Den Mam problem s pripojenim na xboxe mam je chvili a nemam snima zkusenosti kdyz pripojim sitovi kabel k xboxu a zkusim si obstarat tu Gamer.... tak mi to napise chybu spojeni ( mam internet od pilsfree a spolecnou IP adressu ) jo a pise mi to Cant obtain you Ip adress nevim jak se to pise poradte prosim moc:cry::cry::cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Vem si papír od netu kde máš napsanou svojí ip adresu v xboxu di do nastavení někde tam bude network settings > configure network a tam si to vyplň podle udajů z papíru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hazzecz Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Dik moc hned to pujdu zkusit ale az mama dokouka film :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hazzecz Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ahoj tak jsem to zkusil ale pripojilo me to jenom do Networku :((( a k internetu to napsalo chybu fakt si nevim rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 a jakou chybu to piše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 kdyz to vyplnis podle papiru, tak ti pak budou kolidovat IP adresy v siti. Mel by sis koupit switch do nej narvat net a prozvist do PC a do xka dalsi kabel. Jestli sem to teda pochopil vsechno spravne. Jestli ano a udelas to takhle staci pak nechat nastaveni na DHCP a je to vsechno OK :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hazzecz Odesláno Březen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 no Ted mi to naslo network ale do internetu me to nepusti :( co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.