koubec.xlive Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Máte li poškrábané DVD od mechaniky Xboxu, zajděte si do JRC ( GAME ) tam jej vám za 50kč vyčistí.. Vím že tomu asi nevěříte, ale já měl v DVD rýhu od Xboxové mechaniky a po 20 minutách jsem mohl pokračovat v hraní .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ovšem nespraví ti všechno ! Pokud tam máš hlubši rýhu kterou snadno ucítíš (přejetím ruky) tak tě s tvým DVD/CD pošlou domů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubec.xlive Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 je pravda že když do toho někdo dloubne hřebíkem tak už to opravit nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.net Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 ale můžu jenom potvrdit pokud se jedná o běžné poškrábání, jasný že ti neopravíjou díru jak do prd*le :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LLINDROS Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Kdyby jste někdo měl poškrábané dvd vyleštím vám to zadarmo i brutálně poškrábané se dají! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maiky8 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Já mám Gears of War 2 naprasklý .... je to samozřejmě origo jinak bych to neřešil... je to kvůli těm stupidním obalům ve kterých to dávají mám limitovanou edici a ta je v kovovym ... a při každym vydnání DVD z obalu se to trochu ohne ... došlo to tedy k tomu že mi to od středu naprasklo ... nevím co s tím .. nové se mi kupovat nechce přece jenom sem za toto dal 1 600 Kč ... kdyby se to aspoň stalo u něčeho co tak nehraju a ne u gow 2!!! poraďte prosím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 S tím už asi nic nenaděláš..... takový eXtrém ti nezpraví asi nikde.. Já mám Gears of War 2 naprasklý .... je to samozřejmě origo jinak bych to neřešil... je to kvůli těm stupidním obalům ve kterých to dávají mám limitovanou edici a ta je v kovovym ... a při každym vydnání DVD z obalu se to trochu ohne ... došlo to tedy k tomu že mi to od středu naprasklo ... nevím co s tím .. nové se mi kupovat nechce přece jenom sem za toto dal 1 600 Kč ... kdyby se to aspoň stalo u něčeho co tak nehraju a ne u gow 2!!! poraďte prosím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 To neřeš já mam zmrvený Battlefield : Bad Company 2 za 1579kč xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.