koubec.xlive Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2010 Máte li poškrábané DVD od mechaniky Xboxu, zajděte si do JRC ( GAME ) tam jej vám za 50kč vyčistí.. Vím že tomu asi nevěříte, ale já měl v DVD rýhu od Xboxové mechaniky a po 20 minutách jsem mohl pokračovat v hraní .. Citovat
leadercz Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2010 Ovšem nespraví ti všechno ! Pokud tam máš hlubši rýhu kterou snadno ucítíš (přejetím ruky) tak tě s tvým DVD/CD pošlou domů.... Citovat
koubec.xlive Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 21, 2010 je pravda že když do toho někdo dloubne hřebíkem tak už to opravit nejde :D Citovat
alex.net Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2010 ale můžu jenom potvrdit pokud se jedná o běžné poškrábání, jasný že ti neopravíjou díru jak do prd*le :D Citovat
LLINDROS Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2010 Kdyby jste někdo měl poškrábané dvd vyleštím vám to zadarmo i brutálně poškrábané se dají! Citovat
Maiky8 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 Já mám Gears of War 2 naprasklý .... je to samozřejmě origo jinak bych to neřešil... je to kvůli těm stupidním obalům ve kterých to dávají mám limitovanou edici a ta je v kovovym ... a při každym vydnání DVD z obalu se to trochu ohne ... došlo to tedy k tomu že mi to od středu naprasklo ... nevím co s tím .. nové se mi kupovat nechce přece jenom sem za toto dal 1 600 Kč ... kdyby se to aspoň stalo u něčeho co tak nehraju a ne u gow 2!!! poraďte prosím.... Citovat
leadercz Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 S tím už asi nic nenaděláš..... takový eXtrém ti nezpraví asi nikde.. Já mám Gears of War 2 naprasklý .... je to samozřejmě origo jinak bych to neřešil... je to kvůli těm stupidním obalům ve kterých to dávají mám limitovanou edici a ta je v kovovym ... a při každym vydnání DVD z obalu se to trochu ohne ... došlo to tedy k tomu že mi to od středu naprasklo ... nevím co s tím .. nové se mi kupovat nechce přece jenom sem za toto dal 1 600 Kč ... kdyby se to aspoň stalo u něčeho co tak nehraju a ne u gow 2!!! poraďte prosím.... Citovat
kovaraf85 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 To neřeš já mam zmrvený Battlefield : Bad Company 2 za 1579kč xD Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.