Shadow222 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Fat- Verze 80gb hučí (mírně ale když je v bytě klid tak je to slyšet) i po vypnutí, je to chyba, nebo jsem si toho jen nevšimnul, a je to normální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 A nevsiml sis nahodou ze ti poblikava i zelena kontrolka wifi..? Pokud jo tak se vsadim ze ses hrabal v nastaveni. Remote play Settings - Remote Start dej off. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Fat- Verze 80gb hučí (mírně ale když je v bytě klid tak je to slyšet) i po vypnutí, je to chyba, nebo jsem si toho jen nevšimnul, a je to normální? Není to chyba, pravděpodobně máš zaplou funkci PSP remote nebo nějak tak, najdeš to v settings. Vypni ji a přestane to. Je to funkce na to, aby si pomocí PSP mohl PS3 zapnout, takže PS3 se nikdy úplně nevypne a stále trošku běží větráček a bliká dioda od Wi-fi. Už se to tu řešilo, nic to není;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Díky všem, pls lock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Fat- Verze 80gb hučí (mírně ale když je v bytě klid tak je to slyšet) i po vypnutí, je to chyba, nebo jsem si toho jen nevšimnul, a je to normální?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts