houba139 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Zdar pařmeni:D Tak sem si stahnoul tuto hrua chtel sem ji projet abgx360 (s tím novym updatem s wawe6) a hodilo me to tohle http://s2.imgupload.cz/img/--/248060/ujgj5/jc2.PNG dik za rady;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 ještě není v databázi, musíš počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 aha, takze tam mam chybu a vypalovat bych to nemel že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ne, je v pořádku, jenom ještě neni zaznamenaná, klidně to vypal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 ok diky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 klidně tam může být chybné ss a dmi. pokud půjdeš na live tak radši počkej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 na live uz se asi nikdy nekouknu:D mam BAN:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 tak pokud to není v červeném, tak ti to může být jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gembll Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Cau a co mi reknete na tohle? http://img193.imageshack.us/img193/2270/verifikace.jpg V databazi ta hra urcite je a stejne mi to pise tuhle blbost. Pise mi to u vice her. Co myslite spatny RIP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 jj, měl jsem stejný problém. jaký je to release? pokud od SWAG, tak ten nejde. stáhl jsem PARADISO a ten se v pohodě opravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Čau nevím jestli mám stejný problém ale hodilo mi to tudle chybu . Po vypálení a vložení mi to v Xku píše, něco o Mixed DVD nebo tak něco .... dík předem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 burkys Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Cau pls nevite co to znamena ??? A taky jak to mam patchnout z 6th wave na 3rd wave dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Cau pls nevite co to znamena ??? A taky jak to mam patchnout z 6th wave na 3rd wave dik.[ATTACH=CONFIG]7872[/ATTACH] uz to patchle je, jestli chces vedet na jakou wave otevri iso v xbox 360 waves patcheru, tam ti to napise jaka je momentalni wave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Čau nevím jestli mám stejný problém ale hodilo mi to tudle chybu. Po vypálení a vložení mi to v Xku píše, něco o Mixed DVD nebo tak něco .... dík předem :) Uplně špatný ISO ... zkusit znova rozbalit/stáhnout/ zkontrolovat, že si na to nikdo nestěžuje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Uplně špatný ISO ... zkusit znova rozbalit/stáhnout/ zkontrolovat' date=' že si na to nikdo nestěžuje ...[/quote']No nic dneska jsem to vypálil znova a už paříííím....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 burkys Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Pls zkousel uz nekdo release od Allstars mne to pise v abgx Stealth failed tak estli uz to nekdo zkusil po LIVE dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 vidím jak tam mate v tom abgx napsany ten novy firmware Ixtreme LT tak mi to tam nezobrazuje jenom mi to tam píše new wawe něco žlutě zkoušel jsem tam davt i to nove vidoe 6 wawe hry a pořad to same nevite co s tím?:)díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Aby ti ABGX zobrazovalo wave 6 ,tak si do něj musíš dát patch ( http://www.edisk.cz/stahni/51902/abgx360v102_MOD.rar_852.39KB.html ) .Stáhni si to a normálně nakopíruj do kořenové složky ABGX v program files . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
houba139
Zdar pařmeni:D
Tak sem si stahnoul tuto hrua chtel sem ji projet abgx360 (s tím novym updatem s wawe6) a hodilo me to tohle http://s2.imgupload.cz/img/--/248060/ujgj5/jc2.PNG
dik za rady;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.