J@rda62 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Dobrý den, mám takovej problém. Pořídil jsem si LCD 24" a mám ho už asi 3 měsíce. A poslední dobou mě z něho pálí oči. A třeba na nootebooku se mi tohle neděje. Nevěděl by někdo co stim? :) Děkuji za všechny rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Nesediš u něj moc blízko? Nebo moc velký jas (špatně nastaveny)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 to se stává když je nekdo u pc 25hodin deně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Urcite sniz jas, pokud to tve oci nezvladaji, tak je nenamahej, popr. kazdou hodinu si dej 5 min volno a nech oci odpocinout. Nebo si kup Visine a tim obcas oci prokapni - ale je drahej a asi neni dobre neco pravidelne kapat do oci. Jeste muzes zkusit zvysit velikost pisma, zvetsit rozliseni a snizit pocet barev napr. na 256.. Cim vetsi rozliseni a cim vice barev, tim vice se oci namahaji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Nesediš u něj moc blízko? Nebo moc velký jas (špatně nastaveny)? Dal jsem ho dál tak uvidíme. A jas mám na 30 ;) to se stává když je nekdo u pc 25hodin deně :) Právě že stačí třeba jen 30 minut a už mě mírně pálej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Tak sem to nějak poladil a zatim to je dobrý. Ale nechápu proč to začalo dělat až teď. A proč mi to nedělá u notebooku dyť to je taky LCD... Nevěděl by někdo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Nenosíš brýle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 NN brýle nenosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 NN brýle nenosim brzo budeš8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 teď vážne,já to mam taky a musím ubrat na jasu1-10 na 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.