bond77 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Hezký den. Mám problém s kartami do psp. Jedná se o Sony Memory stick pro duo 8 gb, která se mi nezobrazuje ani nejde naformátovat. Stejný problém je s 16 gb. Nevíte, co dělat. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 nejde format ani pres PC? v PSP ji porad vidis prazdnou, nebo ji opravdu nevidis vubec? nejspis FAKE karta -> reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bond77 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 V pc naformátovat nejde, napíše "vložte disk e do mechanky". V Psp ji nevidím vůbec, když dám formát, tak píše: The is no Memory Stick inserted. to samés 16 gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 nejspis FAKE karta, zkus test ;) http://console-forum.net/showthread.php?t=12984&highlight=fake+karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bond77 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 mě ta karta v pohdě fungovala, ale po flashi se už nerozběhla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 zkoušel si i nějaké jiné karty po tom flashi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Měl jsem stejný problém, FAKE karta, buď reklamace nebo ji vyhoď:) EDIT: koupil jsem 16 GB kartu, v mém PSP se poprvé zobrazovala a u kámoše ne, blikalo oranžové světélko a karta nešla naformátovat v PC a v PSP se ani nezobrazila, prostě s ní nic nešlo dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bond77 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 no koupil jsem si další u 16 gb, která mi tejden fungovala, ale pak se stalo to samý jako s tou 8 gb. Dal jsem psp do servisu, vyměnili mi ho, ale karyt nefungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Jak říkám, ty karty můžeš zahodit:) Případně reklamace, pokud si je kupoval jako originál SONY tak můžeš říct že je to FAKE a měli by ti vrátit peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bond77 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Myslíte si, že ta 16 přestala fungovat kvůli tomu flashi? Jen se ptám, abych si zase nekupoval kartu, která by se mi zase zničila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 S těmi FAKE kartami je vždycky nějaký problém, ale podle mě problém ve flashi není, sám mám FAKE kartu ve flashovaném PSP a normál funguje, stejná druhá 16 GB najednou začla takhle blbnout...těžko říct:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bond77 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 No je pravda, že jsem obě karty kupoval u muže, nejsíš dstributora - přes internet. Měl totiž velmi dobrou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 :D, tak to je jasné;-) a kde jsi to kupoval, případně jak se jmenoval ten muž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bond77 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 našel jsem ho přes zboží.cz 8 gb stála tehdy asi 800 Kč a pan se tuším jmenuje Coufalík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Aha tak to mi nic neříká, ale byla relativně drahá na to že to byl FAKE:D EDIT: navštiv www.game-card.eu kupoval jsem od něj dvě karty, obě plně funkční, i když ne originál ale plnohodnotná náhrada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bond77 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Co by jste mi doporučil? Koupit novou kartu například přes Datart, Jrc, Alza....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Mrkni na předchozí příspěvek, tam jsem to psal, lepší obchod neznám:) EDIT: případně pokud byste chtěl originál --> www.herni-svet.cz, www.playcentrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 no každopadne kupovat v overenych obchodech kde mas jistotu zaruky, a ne od pochybnych dealeru na netu ;) a s tim chlapkem bych to nejak resil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bond77 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Velmi děkuji :-)! Má cenu kartu reklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 pokud mas u toho z netu zaruku tak bych to urcite zkusil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 No určitě má, otázka je jestli to ten týpek bude s tebou řešit:), jsou to "hajzlíci" většinou se spravedlnosti nedovoláš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bond77 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Jen je divné, že před flashem normálně fungovala......každopádně děkuji Vám za potřebné informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Jen je divné, že před flashem normálně fungovala......každopádně děkuji Vám za potřebné informace. Právě mi taky fungovala a po nějaké době přestala úplně reagovat, nějaký čínský šotek v jedničkách a nulách:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bond77 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 VÍÍím, že není rozumné to kupovat od dealerů, ale ověřené obchody mají trochu přemrštěné ceny. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 VÍÍím, že není rozumné to kupovat od dealerů, ale ověřené obchody mají trochu přemrštěné ceny. :-D Pak se samozřejmě může stát co se stalo tobě a peníze jsi v uvozovkách vyhodil oknem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bond77 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 řekl jste to naprosto přesně. ;-) Jen se ještě zeptám, karty z http://www.game-card.eu/ Vám fungují v pořádku? Nejspíš nakoupím tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bond77
Hezký den. Mám problém s kartami do psp. Jedná se o Sony Memory stick pro duo 8 gb, která se mi nezobrazuje ani nejde naformátovat. Stejný problém je s 16 gb. Nevíte, co dělat. Děkuji za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.