Jim Beam Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ahoj rozhodl jsem se ze znova sehraji trilogii PoP vsechny predchozi dily sly nainstalovat a hrat naprosto bez problemu. Ale pri snaze zahrat si posledni dil trilogie se vyskytl problem. Hra obsahuje ochranu starforce a ta je nekompatibilni se systemem windows 7. Nevite nekdo jak tento problem odstranit? Btw zkousel sem stahnout no-cd crack nebo patch a hra se spustila ale po prvnim loadingu zahlasi ze program prestal fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Zkoušel nastavit aby se hrá spouštěla v kompatibilitě XP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 no nezkousel :) zkusim to a dam vedet jak sem dopadl. Dik za tip edit: tak sem to preinstaloval a vyzkousel tam hodit no-cd crack + nastavit kompatibilitu na xp (SP2 i SP3) a nic zase po loadingu padlo. Tak sem si rikal ze zkusim updatovat tu starforce jenomze mi to zahlasilo ze tam zadnej starforce neni tak ja uz nvm :/ edit2: Problem vyresen stahl jsem jinou verzi a stahl CZ texty + crack a jede to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5elhal Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 cus taky sem dostal chut si osvezit prince a mam stejny problem s tim starforcem co si teda presne udelal stahl jinou verzi hry nebo crack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 cus taky sem dostal chut si osvezit prince a mam stejny problem s tim starforcem co si teda presne udelal stahl jinou verzi hry nebo crack nejdriv zkus cracknout verzi co mas. Pokud s tim bude problem a nepude tak stahni jinou verzi a potom zase cracknout. Je to sileny ale koupis si original a proste musis cracknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.