KOSScz Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ahojte mám udělat referat do školi mám ho pošlu uče to nejde rozbalit protože to je v docx a ona to potřebuje v doc. Neznáte nějaky převáděč pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Překopíruj to co máš ve Wordu do Wordpadu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Tak dej uložit jako Dokument Word 97-2003 (*.doc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Dej ji link at si to stahne Kamos mi poslal soubor z 2007 a ja mam stare ( ale dobre ) 2003 a psalo mi to ze si to mam stahnout a POMOHLO EDIT: urcite u ni budes mit plus ! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 jo no to mě nenapadlo dík :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Ahojte mám udělat referat do školi mám ho pošlu uče to nejde rozbalit protože to je v docx a ona to potřebuje v doc. Neznáte nějaky převáděč pls?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.