marekgengel111 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 chci se zeptat jak je na plose v IPhonu ikona MAIL tak chci aby jsem si tam prihlasil svuj mail marekgengel@seznam.cz ale mě to nejde. nevíte někdo co s tím?? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 jdi do nastaveni a tam musis nastavit servery atd. Najdi si prez google kam se ma iphone prijpojovat a pak to funguje napr. jako outlook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 hele mě to nejde vubec to nemuzu najit ty servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Zkus http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=2855 ;) (Doufam ze nevadi jine forum :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marekgengel111
chci se zeptat jak je na plose v IPhonu ikona MAIL tak chci aby jsem si tam prihlasil svuj mail marekgengel@seznam.cz ale mě to nejde. nevíte někdo co s tím?? díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.