exist Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 UMDGEN - Jak ripnout hru Jelikoz mnoho lidi nevi, jak ripnout ISO nebo CSO hru, udelal sem mensi navod..... :blink: V tomto navodu se budeme snazit ripnout update, jazyky a zvuk takze k veci:arrow: Co budeme potrebovat :arrow: 1) UMDGEN v. 4.00- nejnovejsi verze ke stazeni zde http://www.maxconsole.net/?mode=gotodownload&downloadid=2456 :arrow: 2) Nejakou ISO nebo CSO hru, kterou chceme ripnout ================================================= Zde uz slibeny navod... :arrow: 1)Otevreme UMDGEN v. 4.00, klikneme na tlacitko "Open" a otevreme nase ISO nebo CSO soubor, ktery chceme ripnout. Ja sem si vybral hru Rainbow Six Vegas :arrow: 2)V pravo se vam objevila slozka PSP_GAME a soubor UMD_DATA.BIN :arrow: 3)Ted otevreme slozku PSP_GAME a v ni najdeme slozku SYSDIR . Zde se vetsinou nachazi update. Slozku UPDATE kterou smazeme. V pravem dolnim rohu muzete sledovat, jaka je stavajici velikost souboru :arrow: 4)Po ripnuti updatu se pokusime ripnout jazyky. Vlezeme do slozky USRDIR. Zde vidime jazyky.. ENG, ESP a FRA . Chceme nechat pouze anglictinu, tak vybereme vsechny soubory s koncovkou _ESP a _FRA, zadne jine NE!! , a smazene oznacene soubory :arrow: 5)Nyni ripneme zvuk. Vlezeme do slozky SOUND a zde vidime podslozky ESP, FRA a INT(international neboli ENG). Slozky ESP a FRA smazeme. :arrow: 6)Nyni sme ripli Update, jazyky a zvuk (Spanelstina a Francouzstina). Kdyz se podivame do praveho dolniho rohu, muzeme videt velikost stavijiciho souboru. Hru jsme ripli o zhruba 150mb. :arrow: 7)Pokud budete Ripovat, neboli orezavat hru, poradne si projdete vsechny slozky, protoze u kazde hry muze byt usporadani souboru trochu jinak. NIKDY neprepisujte stavajici soubor, protoze nikdy nemate jistotu, ze vam hra bude fungovat dobre a ze jste ji dobre ripli.... :arrow: 8 )Ted uz jen staci RIP ulozit a je to :lol: =========== Navod by eX!sT..... snad to nekdo vyuzije... kdyz tak diky za points :D bylo by mi ctí, kdyby to někdo hodil do tutoriálů... :lol: :lol: =========== Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 thx moc existe zrovna vcera sem tu udelal topic aby ten tutorial nekdo udelal!! :) dik moc pointy uz jsou poslane :);):thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 nz... ;).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 dobry tut :thumbup: pridam aj do zoznamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 super návod hned ho vyzkouším:bash: a posílám samozřejmě pts. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Zrovna R6 Vegas je jedina hra, ktera mi v UMDGenu Ripnout nesla :D Pekne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 heh mas recht brento. teraz mi to doslo ze RS:V sa nedal ripnut. tak nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 kdo umi, umi.... kdo neumi cumi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 hezkej navod..diky, urcite vyzkousim, kdyz uz zejtra jedu pryc;)..diky a points jsou tvoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Super, ses borec- 500 points Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 kdo umi, umi.... kdo neumi cumi :D Ne fakt, fungovala ti ta hra Ripla? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 jj mam ji upnout??? Ne fakt, fungovala ti ta hra Ripla? :D :D jj mam ji upnout?? sry^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Tak jsem v Tekken: Dark Resurrection FULL ripnul UPDATE a ona velikost klesla o 500MB!!! Zajimave Co je lepsi? Kdyz to dam jako DAX,ISO nebo CSO? Bude ta hra nejak pomalejsi na ukor velikosti? a co je ten Compresion level? dal jsem 9 a tak teda uvidim jak se to bude sekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 zalezi na tom jak mas rychlou kartu a jak je hra velka... pokud to hodis do CSO, je tu moznost ze se bude sekat... jinak nevidim zadnej problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 level 9 je ze se to co nejvic zabali ;) a pokud nemas fake kartu(ji ji bohuzel mam) tak by se to sekat nemelo vubec ;) krome teda narocnejch her jako GTA VCS a Daxter :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 level 9 je ze se to co nejvic zabali ;) a pokud nemas fake kartu(ji ji bohuzel mam) tak by se to sekat nemelo vubec ;) krome teda narocnejch her jako GTA VCS a Daxter :D tak sem ripnul tekkenovi UPDATE a velikost klesla o 500MB!!! a vse normalne funguje. Vubec jsem nepochopil proc ma update tolik MB. To asi dela sony schvalne aby se nam hry nevesli na pametovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DMGalaxy Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 Když smažu složku UPDATE, neměl bych z ní překopírovat soubor PARAM.SFO do složky SYSDIR ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 Když smažu složku UPDATE, neměl bych z ní překopírovat soubor PARAM.SFO do složky SYSDIR ? ne natvrdo ji celou smaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bergus Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Super návod dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 :) .... kdyby byl nakej problem, tak piste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Kdyz uz to mam ripnute a chci to savenout tak mi to napise error open ISO (nejak tak).........Nevis co stim ??:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 popis mi co si vsechno ripnul... jestli si nesmazal nakej jinej soubor... jinak jestli ams zalohu tak to zkus ripnout znova... nebo napis pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 no já jsem se chtě zeptat jestli neexistuje něco do čeho bych mohl naopak něco přidat proteže jsem si stáhl rip na 50 cent bulletproof protože jsem nic jinýho nenašel a bez hudby mě to nebaví chtěl bych ji tam nějak přidat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Výbornej návod :bash: poklona.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.