kovaraf85 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Jde k xboxu připojit klávesnice abych nemusel psát zprávy na controlleru a ještě jeden dotaz byla by o dost lepší kvalita obrazu přes VGA kabel nežli přes Component 3 cinch ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 leda qwery klavesnici http://twenty7studio.ch/BA/wordpress/wp-content/uploads/2009/03/qwerty-xbox-360.jpg anebo případně XFPSko http://www.bdgamers.net/wp-content/uploads/2006/12/xfps-360.jpg a k druhému dotazu ono jde o to na co byses díval (monitor,televize - lcd,plasma či jen u monitoru crt) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Přes VGA bude lepší kvalita. Abys připojil klasickou klávesku, potřebuješ tohle, takže se to moc nevyplatí. // To "jo" jsem smazal, spolu s prvním příspěvkem to vypadalo divně :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kovaraf85 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Takže budu muset psát jednu zprávu 20 hodin :D ještě že má tolik lidí headset :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Klávesnice připojit jde.. ale funguje jen na ono psaní zpráv.. normálně jsem ji používal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kovaraf85 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Tak teda jde nebo ne ? jde mi jen o psaní zpráv .. Jo a ta kvalita zkus tak mě zkus nějak pls obohatit mozek :D jake to bude na CRT,LCD,plasmě TV atd.. je mi jasný že plasma TV bude luxus ale zajmají mě především ty monitory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Jde to.. a je takovej problém to ozkoušet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kovaraf85 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 No ono v tom problém docela je ;) protože doma vedeme jenom notebooky a klávesnice doma není ani jedna a nebudu si kvůli zkoušení kupovat to to radši napíšu sem a zjistim to jednoduše a rychle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Pisu pres xbox live web zpravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kovaraf85
Jde k xboxu připojit klávesnice abych nemusel psát zprávy na controlleru a ještě jeden dotaz byla by o dost lepší kvalita obrazu přes VGA kabel nežli přes Component 3 cinch ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.