kurosaki Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Hra Silent Hill (ve formátu ISO) nejde uložit. Měl jsem savy na paměťovce a přestaly fungovat. Nové savy po vypnutí hry taky nefungujou. Použil jsem savy ze zálohy z PC a taky nejdou. Ukazuje mi to "corrupted data" - poškozená data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 problem je novy firmware, pravdepodobne mas Gen-D3, kterej dela ve starejch savech neplechu... zkus si vygooglit soubor paegasus.prx z gen-d2, nahrat ho do pluginu, v recovery menu pak v pluginech soubor enablovat a pak uz ti to pojede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurosaki Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Tak zatím se to nepovedlo. Hledám dál ten soubor. Pod jakým názvem se to objeví v Recovery menu? Jeden soubor jsem našel, tak jsem to zkopíroval ale v Recovery menu jsem to pak nikde nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 naformatuj pametovku (v PC) a bude to v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurosaki Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 To zní nějak divně. Naformátuju to v PC a pak v PSP. Musí se tam přece vytvořit nějaký složky. Mám dvě karty, tak to zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 To zní nějak divně. Naformátuju to v PC a pak v PSP. Musí se tam přece vytvořit nějaký složky. Mám dvě karty, tak to zkusím. hodil bych ti link na ten paegasus.prx ale uz nevim kde jsem to stahnul, kazdopadne mi to pomohlo, mel jsem stejny problem jak ty a nejen u jedne hry... hodis to pak na pametovku do slozky plugins nebo tak nejak ted nevim presne nazev... no a pak v recovery menu das plugins a tam by ten soubor mel bejt, staci ho aktivovat a kde ti nesly saves tam ti pujdou, problem je, ze u tech her, ktery si ulozil na novejsim FW ti pak zase savy nepujdou, takze pak zas musis ten soubor v recovery deaktivovat... je to opruz, ale me jediny tohle pomohlo... jestli pomuze format v PC tak to ti nereknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.