SnookyMX3 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 potřebuju poradit..Už u několikáté stažené hry se mi stalo že mi nešel načíst přiložený DVD soubor k souboru ISO..Nejde mi to pak smáhnout. kde je chyba? Mohl by mi někde poradit v čem se dá vytvořit nový DVD soubor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Na co .dvd soubor, stáhni a nastav si DVD DECRYPTER a vypaluj rovnou to .ISO, ale mělo by ti to jít, asi to máš špatný rip hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Jinak Abgx vytváří .DVD soubor sám od sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SnookyMX3
potřebuju poradit..Už u několikáté stažené hry se mi stalo že mi nešel načíst přiložený DVD soubor k souboru ISO..Nejde mi to pak smáhnout. kde je chyba? Mohl by mi někde poradit v čem se dá vytvořit nový DVD soubor?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.