Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupě Wii

Guest Kyssi

Otázka

Zdarec,

tak sem se rozhodl koupit Wii, ale nemám ponětí jaké?

Chtěl bych se proto zeptat na následující otázky:

1)

Je lepší bílá nebo černá edice (tuším že černá, protože obsahuje ten wii motion+).

2)

Je výhodnější sehnat nějakou větší edici, nebo to nakupovat po částech (asi bych řekl, že je lepší koupit větší edici)

3)

Pokud oupím nějakou edici třeba jako:

KONZOLE WII ČERNÁ + 1 NUNCHUK + 1 WIIMOTE + WII MOTION PLUS + WII SPORT RESORT - OMEZENÁ EDICE + WIIMOTE + WII MOTION PLUS - ČERNÉ [WII] + OVLADAČ NUNCHUCK WII ČERNÝ [WII]

Myslí tím, že dostanu kompletní balení Wii + 2x oba ovladače a 2x Wii motion+ ? (příjde mi to totiž jako dobrá nabídka - sejně bych dokupoval ovladače, abych měl doma 2... a tady to vypadá že by to mohlo být všechno pohromadě)

Netušíte někdo? Případně je na tohle se lepší asi zeptat prodejce že?

4)

Je to slušná cena těch 7500,- za Wii + všechno to příslušenství (viz. odkaz v bodě č. 3) - nebo je to moc?

5)

Nechystá se náhodou nějaká nová edice Wii - výkonější, menší, hezčí - nebo já nevím co - prostě nástupce stávající konzole? Abych si ro nekoupil a v létě pak nepřišla nová verze... :D silnější...

6)

další otázky budu doplňovat jak mne napadnout prozatím toto

..) díky moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj,dle meho nazoru nikdo neodpovedel,protoze jsou to otazky bezpredmetne.Na vecinu jsis odpovedel a na ty dalsi 4:Pokud ty prachy mas tak to neres.5:Nechysta aspon se to nevi.Kazdopadne ma rada pokud nemas prachy.Wii si kup jete se zarukou pokud mozno jen s boardem(balanc board),ovladace si kup pres ebay(naprosta spokojenost muzu poslat odkaz),nebo pres dealyextrem(jen ty v krabce vypada jako origo).Mej se a nezanevri na wii komunitu :D

Odkaz ke komentáři

• 0

díky moc oboum. Steela už otravju na ICQ a tvůj nápad s tím boardem taky není špatný.

Což o to, prachy by byly, nicméně jsem již dospěl do stádia, kdy si rád zvážím pro a proti než abych si to koupil, 2x si s tím zahrál a pak řekl: Hm, a jdu od toho

Nonost boardu je 150kilo, což je velmi příjemné :) Ovšem zde bych měl otázku - nebylo by potom lacinější koupit i board zvlášť někde v zahraničí?

Jak je to s reklamací na dealextreme nebo ebay - pokud by se ovladaš porouchal - tak jak by se to řešilo?

Právě teďka se rozhoduji, jestli je lepší černá nebo bílá barva :D Akorát ta je levnější.

Nechce se mi utrácet zbytečně za něco, co můžu mít levněji a hlavně je nutné pak samozřejmě koupit taky obrazovku spec. pro wii - abych se na těch kolejích nenudil :D Proto hledám hodně muziky za málo peněz - protože mě čeká ještě nákup monitoru :(

neboj, nezanevřu na Wii komunitu, jen hold si musím zvykat, že musím čekat :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Board koupit jedine v cesku,pres aukro(nekdy ho tam maji levnejsi),nebo hlidat si cenu nekde pres internetovy obchod.Dle meho nazoru je board zbytecnost-pokud nerad jezdis na lyzich,skejtu,snowbordu,jeste muzes ovladat kulicku,pak je na box a hlavne je spis pro zeny co chteji cvicit,nebo muze:).Bila nebo cerna(je to hlavne o vkusu),ale pokud se rozhodnes pro cernou tak si nejsem moc jisty ovladacema pres ebay a dealyextrem(cenou a funkcnosti) ja jsem kupoval pro bile wii nuncak a wimote a jsem spokojeny(nuncak je lepsi nez origos co byl u wii),jo reklamace no nuncak me stal 150 KC a wimote tusim o 100 KC navic coz je dost levna cena,tu reklamaci ozelim,ale pokud umis anglicky tak se s prodejcem domluvis,ale musis uhradit postovne coz je vopruz.Jinak pokud budes chtit tak poslu odkaz na ebay kde jsem to kupoval ja.Pro monitor musis mit specialni kabel stoji u nas tusim kolem 500 KC+ s dealyextrem mozna 300KC+.Byla by lepsi starsi TV s uhloprickou 70 tu v bazaru sezenes nebo na aukru.Mej se

PS:Omlouvam se za pravopisne hrubky,nejsem ve skole abych furt hlidal co se jak pise :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Hrubky neřeším, každý se upíše...

Děkuji za vyčerpávající odpověď - porpavdě si to o boardu myslím to samé ;) i když časem ...kdo Wii :D

Ano s tou barvou se pak již dostáváme do situace, kdy se řeší to nejméně podstatné co nemá vliv na celou funkčnost :D Ale přecejenom bych si radši rád ujasnil - na černé Wii umí pracovat s bílýma ovladačema a naopak ne? Je to psíše pro jistotu, když bych třeba narazil na levný ovladač v jiné barvě...

No a 70cm úhlopříčka je na mne moc na koleje - mám tu stolek 0,5m*0,5m na kterém mám noťas, klávesnici a tím to v podstatě hasne (ni ještě lampička, budík, malé reproduktory). Tzn. že bych musel ještě zvětšit stůl nějakou deskou a přecejenom už je to dost na knop.

představoval sem si něco menšího.

Za ten odkaz bych byl moc rád - děkuji

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu