Myslí tím, že dostanu kompletní balení Wii + 2x oba ovladače a 2x Wii motion+ ? (příjde mi to totiž jako dobrá nabídka - sejně bych dokupoval ovladače, abych měl doma 2... a tady to vypadá že by to mohlo být všechno pohromadě)
Netušíte někdo? Případně je na tohle se lepší asi zeptat prodejce že?
4)
Je to slušná cena těch 7500,- za Wii + všechno to příslušenství (viz. odkaz v bodě č. 3) - nebo je to moc?
5)
Nechystá se náhodou nějaká nová edice Wii - výkonější, menší, hezčí - nebo já nevím co - prostě nástupce stávající konzole? Abych si ro nekoupil a v létě pak nepřišla nová verze... :D silnější...
6)
další otázky budu doplňovat jak mne napadnout prozatím toto
Otázka
Guest Kyssi
Zdarec,
tak sem se rozhodl koupit Wii, ale nemám ponětí jaké?
Chtěl bych se proto zeptat na následující otázky:
1)
Je lepší bílá nebo černá edice (tuším že černá, protože obsahuje ten wii motion+).
2)
Je výhodnější sehnat nějakou větší edici, nebo to nakupovat po částech (asi bych řekl, že je lepší koupit větší edici)
3)
Pokud oupím nějakou edici třeba jako:
KONZOLE WII ČERNÁ + 1 NUNCHUK + 1 WIIMOTE + WII MOTION PLUS + WII SPORT RESORT - OMEZENÁ EDICE + WIIMOTE + WII MOTION PLUS - ČERNÉ [WII] + OVLADAČ NUNCHUCK WII ČERNÝ [WII]
Myslí tím, že dostanu kompletní balení Wii + 2x oba ovladače a 2x Wii motion+ ? (příjde mi to totiž jako dobrá nabídka - sejně bych dokupoval ovladače, abych měl doma 2... a tady to vypadá že by to mohlo být všechno pohromadě)
Netušíte někdo? Případně je na tohle se lepší asi zeptat prodejce že?
4)
Je to slušná cena těch 7500,- za Wii + všechno to příslušenství (viz. odkaz v bodě č. 3) - nebo je to moc?
5)
Nechystá se náhodou nějaká nová edice Wii - výkonější, menší, hezčí - nebo já nevím co - prostě nástupce stávající konzole? Abych si ro nekoupil a v létě pak nepřišla nová verze... :D silnější...
6)
další otázky budu doplňovat jak mne napadnout prozatím toto
..) díky moc!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.