Street... Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Ahoj, stala se mi taková věc. A vůbec nevim co s tim je. Takže hrál sem na PSP a když jsem vypnul hru tak psp přestalo kartu vidět. Vyndal jsem jí a znovu zandal. Sice naběhla ale nejsou na ní vidět žádný soubory. A když to dám do PC, tak mi to píše že na ní ty soubory jsou ale nejsou viděta a zůstal tam jen jeden soubor. (Pochopíte z obrázku). No tak si myslim že mi odešla karta. jestli je pravda to co si myslim tak mi to je jedno(koupim novou), ale kde seženu ty data co byly na tý starý kartě? Protože mám PSP flashnuté tak nevim kde vemu ty základní soubory. Díky za všecky rady. Obrázek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 1) zkus format 2) ty zakladni data jsou maximalne chickhen a 5.03 GEN-C, to sezenes s klidem 3) jestli format nepomuze, kup novou (nebo to reklamuj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street... Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 No jasný chtěl sem udělat formátování, ale nevěděl sem kde sehnat ty data. A kde bych je jako sehnal? Mám tam 5.50 GEN D-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 jakym zpusobem mas psp flashle?? "natvrdo" CFW pres pandoras battery nebo CFW nahrany pomoci chickhenu? edit (hlavne pro Typan Cz): do editu v prispevku nademnou byl doplnen edit s CFW (az po odeslani meho prispevku) takze je to jasne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 FaNa : číst umíš ? :dozey: Mám tam GEN 5.50 D-3 Street: u tohohle zádný základní data nepotřebuješ a složky si vytvoříš tak, že tu kartu naformátuješ v PSP EDIT: ale to neni muj problem - ty tady offtopicujes, zejo :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 jo umim cist, ale kdybys ty umel cist, podival by ses ze udelal edit az pote co sem ja odeslal prispevek.......:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street... Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Díky, takže stačí když zkusim naformátovat kartu nebo jí nějak zprovoznit a potom jí znova naformátovat přes psp? Nebo si koupit novou a zase jí naformátovat přes PSP? A tim formátem v psp se mi tam nahrajou ty data od toho CFW? Myslim složku PSP a to co je v ní. A savy už asi nezachránim co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 1) savy nezachráníš (pokud se ti tu kartu nepodari rozchodit pred formatem) 2) naformátuj jí v PC, když se ani potom neukáže v PSP, tak reklamovat 3) ty data CFW jsou uložený ve flash0, na kartě sou jen složky na hry, hudbu, obrazky..... a ty se ti vytvoří při formátu karty v PSP (CFW se dava na kartu jen u NEflashnutelnejch desek, ale to neni tvuj pripad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street... Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 OK, už je to vyřešeno. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.