Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problém s paměťovkou 4GB SanDisk

Street...

Recommended Posts

Ahoj, stala se mi taková věc. A vůbec nevim co s tim je. Takže hrál sem na PSP a když jsem vypnul hru tak psp přestalo kartu vidět. Vyndal jsem jí a znovu zandal. Sice naběhla ale nejsou na ní vidět žádný soubory. A když to dám do PC, tak mi to píše že na ní ty soubory jsou ale nejsou viděta a zůstal tam jen jeden soubor. (Pochopíte z obrázku). No tak si myslim že mi odešla karta. jestli je pravda to co si myslim tak mi to je jedno(koupim novou), ale kde seženu ty data co byly na tý starý kartě? Protože mám PSP flashnuté tak nevim kde vemu ty základní soubory. Díky za všecky rady.

Obrázek:

post-27085-14687154613569_thumb.jpg

pencil.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, takže stačí když zkusim naformátovat kartu nebo jí nějak zprovoznit a potom jí znova naformátovat přes psp? Nebo si koupit novou a zase jí naformátovat přes PSP? A tim formátem v psp se mi tam nahrajou ty data od toho CFW? Myslim složku PSP a to co je v ní. A savy už asi nezachránim co?

Odkaz ke komentáři

1) savy nezachráníš (pokud se ti tu kartu nepodari rozchodit pred formatem)

2) naformátuj jí v PC, když se ani potom neukáže v PSP, tak reklamovat

3) ty data CFW jsou uložený ve flash0, na kartě sou jen složky na hry, hudbu, obrazky..... a ty se ti vytvoří při formátu karty v PSP (CFW se dava na kartu jen u NEflashnutelnejch desek, ale to neni tvuj pripad)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu