Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz k simlocku

†mefistos†

Otázka

Mam Iphone 3G... bohuzel po updatu tam mam baseband 5.12.01 na kterej neni unlock.. tak se chci zeptat kdyz mi O2 odblokuje u nich nejak ten telefon, bude ten telefon odblokovanej naporad ze si muzu prehravat FW jak chci?... a bude mi to pak fungovat se vsema simkama i treba na jiny simkarte? ted sem totiz mel O2 kartu na fw 3.1.2 a stejne mi nesla sit? muj kamarad rika ze musim mit nejnovejsi fw a nesmim mit JB.. tak se chci optat co je na tom pravdy... jestli aby mi to fungovalo musim mit fw 3.1.3 a nesmim mit JB nebo jestli to JB nijak neovlivnuje a ci by stacilo si koupit O2 kartu dat novejsi fw a JB... snad chapete a predem dik za odpovedi:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Myslim ze ti ho odblokuje jen na ten FW - pokud updatnes, zase bude locknutej (pokud ti ho vubec unlockne, ja o tom silne pochybuji :))

Pravdu urcite nema - na 3.1.2 sis mohl jen udelat unlock pres blacksn0w a jela by ti sit. Na locknutym iP na cesky site ti nepujde volat bez JB nikdy. ;)

Edit: Cesti operatori maji zakazano blokovat telefony na jine site, takze na telefonu napr. od O2 ti musi jit simka od Vodafonu / T-Mobile.

Odkaz ke komentáři

• 0
  Galaxy napsal:
Myslim ze ti ho odblokuje jen na ten FW - pokud updatnes, zase bude locknutej (pokud ti ho vubec unlockne, ja o tom silne pochybuji :))

Pravdu urcite nema - na 3.1.2 sis mohl jen udelat unlock pres blacksn0w a jela by ti sit. Na locknutym iP na cesky site ti nepujde volat bez JB nikdy. ;)

Edit: Cesti operatori maji zakazano blokovat telefony na jine site, takze na telefonu napr. od O2 ti musi jit simka od Vodafonu / T-Mobile.

no ja ted prave zjistil ze ten telefon je z usa nejspis pac imei zacina 01:D a jak sem se docetl tak ta americka spolecnost na to sere:D takze musim pockat az vyjde blacksn0w 2 nebo az nekdo vyda unlock na baseband 5.12.01 a ten prej vyjde az po vydani iPhone 4G:((( takze sem slusne receno v pice:(

EDIT: Pls LOCK Iphone je unlocknut:wohow::wohow::wohow::wohow::bash:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu