ozon Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 když jsem si koupil kameru GoCam a chtěl bych hrát iso hry, myslíte si ,že by to šlo. P.S:kamer vyžaduje FM 2.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Proc by nesla? co mas ted za FW?! Pokud 1.5 tak si nahod Custom FW a pujdou ti isa a i Go cam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 no tak upni na nejakej custom firmware a pojede ti oboje :) cf je tusim od 2.71 do 3.40... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Thank. Mně to teprve přijde tak musim vyzistit co mám za FM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 FM.?? myslis firmware asi..system setting/system information/system version..tam mas napsany FW..jinak nez budes delat down nebo upgrade precti si par topicu atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Hej lidi gdyz sem hral Killzone po netu tak tam negdo mluvil english a vzdy se tam objevil jeho nick a to jako asi mel tu GOCAM? A u ty kamery je i mikrofon? Existuje mikrofon kterej by se na psp dal vubec koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Hej lidi gdyz sem hral Killzone po netu tak tam negdo mluvil english a vzdy se tam objevil jeho nick a to jako asi mel tu GOCAM? A u ty kamery je i mikrofon? Existuje mikrofon kterej by se na psp dal vubec koupit?u kamery je mikrac..a mikrac specialne delanej pro PSP asi neni, ale nejak se tam da zapojit a pak kecat po netu..jsem teda aspon slysel;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 u kamery je mikrac..a mikrac specialne delanej pro PSP asi neni, ale nejak se tam da zapojit a pak kecat po netu..jsem teda aspon slysel;) tak to si to urcite koupim, se tesim az vas v killzone budu natirat svejma hlaskama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Hej lidi gdyz sem hral Killzone po netu tak tam negdo mluvil english a vzdy se tam objevil jeho nick a to jako asi mel tu GOCAM? A u ty kamery je i mikrofon? Existuje mikrofon kterej by se na psp dal vubec koupit?Myslím že existuje... myslím že ho dostaneš ke hře SOCOM ,ale to nvm jistě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 když jsem si koupil kameru GoCam a chtěl bych hrát iso hry, myslíte si ,že by to šlo.P.S:kamer vyžaduje FM 2.0 sry za OT ale mohl bys mi rict kde sis tu kameru objednal a za kolik ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 PSP - USB Camera Go!Cam -- 1,00 ks - 1 016,00 CZK bez DPH + recykl. a aut. popl. 0,60 CZK bez DPH z fajnceny.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ozon
když jsem si koupil kameru GoCam a chtěl bych hrát iso hry, myslíte si ,že by to šlo.
P.S:kamer vyžaduje FM 2.0
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts