NuM3Ro Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Vcelku se jedná o XMB Icon Manager plugin (info ZDE), kde jsem pouze poupravil soubor "xmbim_config.txt" tak aby to v PSP fungovalo jako čeština a budiž i funguje. :) Je přeloženo pouze hlavní XMB menu bez diakritiky (PSP jí nebere, když třeba napíšu Síťový Update tak v PSP se objeví S__ov_ Update - prostě kde je písmeno s čárkou nebo háčkem tak se místo toho ukáže _ ). Slova jako Memory Stick™, LocationFree™ Player, Skype™... jsem také nechal původní. Jelikož se nezasahuje do flash0 tak nehrozí brick, je to pouze normální plugin! Mám to odzkoušené pouze na svém PSP 3000 s 5.03 GEN-C takže za vaše zkoušení/poupravování neručím!! Můj screen PSP ZDE Instalace: (nic těžkého) 1) Stáhněte si tento RAR z eDisku, Ulož.to nebo z FTP serveru. 2) Otevřte root vaši pam. kartu k PSP a složku "seplugins" tam přetáhněte, pokuď jí tam už máte tak složku otevřte a přetáhněte jen "xmbim.prx" a "xmbim_config.txt" a do "vsh.txt" (pokuď tedy taky nemáte tak vytvoříte/zkopírujete ze složky) připíšete řádek "ms0:/seplugins/xmbim.prx 1" A instalace je za námi, nyní jen spustíte Exploit + GEN/MHU a menu máte česky. Doufám že jste to pochopili. Enjoy :cheesygrin: ------------------------------------------------------------ CZ Recovery Menu (z 5.03) Instalace: 1) Stáhněte si tento RAR z eDisku, Ulož.to nebo z FTP serveru. 2) Otevřete root pam. karty a zkopírujte/přepište soubor "en_recovery.txt", to je vše. Kdyby jste nechtěli ten českej překlad tak ho smažte, zapněte PSP a on se vám vytvoří zpět anglicky. PS: Osobně tu češtinu nevyužiju, napadlo mě to jenom udělat z důvodu že už jí tu někdo X krát chtěl, kdyby jste našli chybu tak sem napište a pokusim se jí opravit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raz3r Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Tak jsem to schválně testnul a jede to i na 5.50 GEN-D3, škoda že nešlo přeložit všechno. Já sice češtinu nevyužiji, ale někomu by so mohla hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Paráda, mě ani nenapadlo že by to mohlo fachat i na 5.50 GENu... Ten plugin je určenej jenom ke změně hlavního menu tak proto to nejde celý no, ještě dneska nebo zejtra přeložim Recovery Menu když může bejt taky v CZ... btw dobrej nick :) E:// CZ Recovery Menu přidáno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlik4 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 ahoj ,mam psp 5.03 gen-c a kdyz prepisu ten enrecovery tak se mi nic nezmeni zkousel jsem uz skoro vse jak to mam delat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanousln Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 ahoj vsem ja jsem jen skopiroval dva soubory xmbim.prx a xmbim_config a do vsh jsem pridal ten tesxt a menu mam v cz !! ale nevim kam presne vlozit soubor en_recovery nikde ho na karte nemam a nevim k cemu to slouzi, muze nekdo napsat k cemu je ten soubor en_recovery ??? a bude to nekdy cely v cz ? diky za odpoved na vse !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 diky je to best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hafush Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Čeština v menu mi maká na 5.50 Prometheus. Bohužel Recovery menu mi počeštit nejde. Přepíšu txt v rootu na ten českej upravenej, ale po restaru se mi zase automaticky přepíše anglickým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meny1468625161 Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Twl ty si nemalej uletak feest diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.