Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP 5.03 // 5.50 CFW čeština

NuM3Ro

Recommended Posts

Vcelku se jedná o XMB Icon Manager plugin (info ZDE), kde jsem pouze poupravil soubor "xmbim_config.txt" tak aby to v PSP fungovalo jako čeština a budiž i funguje. :)

Je přeloženo pouze hlavní XMB menu bez diakritiky (PSP jí nebere, když třeba napíšu Síťový Update tak v PSP se objeví S__ov_ Update - prostě kde je písmeno s čárkou nebo háčkem tak se místo toho ukáže _ ).

Slova jako Memory Stick™, LocationFree™ Player, Skype™... jsem také nechal původní.

Jelikož se nezasahuje do flash0 tak nehrozí brick, je to pouze normální plugin!

Mám to odzkoušené pouze na svém PSP 3000 s 5.03 GEN-C takže za vaše zkoušení/poupravování neručím!!

Můj screen PSP ZDE

Instalace: (nic těžkého)

1) Stáhněte si tento RAR z eDisku, Ulož.to nebo z FTP serveru.

2) Otevřte root vaši pam. kartu k PSP a složku "seplugins" tam přetáhněte, pokuď jí tam už máte tak složku otevřte a přetáhněte jen "xmbim.prx" a "xmbim_config.txt" a do "vsh.txt" (pokuď tedy taky nemáte tak vytvoříte/zkopírujete ze složky) připíšete řádek "ms0:/seplugins/xmbim.prx 1"

A instalace je za námi, nyní jen spustíte Exploit + GEN/MHU a menu máte česky. Doufám že jste to pochopili. Enjoy :cheesygrin:

------------------------------------------------------------

CZ Recovery Menu (z 5.03)

Instalace:

1) Stáhněte si tento RAR z eDisku, Ulož.to nebo z FTP serveru.

2) Otevřete root pam. karty a zkopírujte/přepište soubor "en_recovery.txt", to je vše.

Kdyby jste nechtěli ten českej překlad tak ho smažte, zapněte PSP a on se vám vytvoří zpět anglicky.

PS: Osobně tu češtinu nevyužiju, napadlo mě to jenom udělat z důvodu že už jí tu někdo X krát chtěl, kdyby jste našli chybu tak sem napište a pokusim se jí opravit).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paráda, mě ani nenapadlo že by to mohlo fachat i na 5.50 GENu...

Ten plugin je určenej jenom ke změně hlavního menu tak proto to nejde celý no, ještě dneska nebo zejtra přeložim Recovery Menu když může bejt taky v CZ...

btw dobrej nick :)

E:// CZ Recovery Menu přidáno...

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

ahoj vsem ja jsem jen skopiroval dva soubory xmbim.prx a xmbim_config a do vsh jsem pridal ten tesxt a menu mam v cz !! ale nevim kam presne vlozit soubor en_recovery nikde ho na karte nemam a nevim k cemu to slouzi, muze nekdo napsat k cemu je ten soubor en_recovery ??? a bude to nekdy cely v cz ? diky za odpoved na vse !!!

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu