LoveShyness' Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Ahoj, dneska sem tak prozkoumával xbox protože jsem nemocnej a hrozně se nudím :lol: ale tak přejděme k věci Jde mi o to, aby sem lidé psali hry které pak odemykají nové věcy pro Vašeho milého Avatara. [Zda-li nevíte jak to zjistit : pusťte si editor avatara a přesně uprostřed je "Awards" a tam to bude] Hry , u kterých je to podporováno a vy je sem napíšete hodím hnedka do tohoto příspěvku. Left4Dead 2 Darwinia Halo : Waypoint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoveShyness' Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Delete tento post please > nějakým omylem sem to postnul dvakrát o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Darwinia+ - 2x triko ... jedno s červeným darwinianem a jedno s programem jménem squad (a 2x avatara jeden s červeným darwinianem a jeden se zeleným) halo waypoint(nebo jak se to píše) stažením a spuštěním získáte tu lítající věc co byla v halo k avataru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Left 4 dead 2 za nějaký ajch dostanete First Aid Kit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoveShyness' Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Left 4 dead 2 za nějaký ajch dostanete First Aid Kit Left4Dead 2 byla první hra co jsem semka napsal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.