Dupenka Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Zajímalo by mě kolik hry vyždímají z psp, jestli je tam ještě nějaká rezerva nebo takový dantes inferno (GT) vyždímaly s psp všechno a nebo by se dala čekat hra s lepší grafikou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 myslim si ze na psp uz lepsi graficke hry nebudou, jde o to, ze treba hra o 3gb uz by bylo moc, ja si myslim, ze psp by to zvladnout mohlo, wm v tomhle smeru moc infa nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 myslim si ze na psp uz lepsi graficke hry nebudou, jde o to, ze treba hra o 3gb uz by bylo moc, ja si myslim, ze psp by to zvladnout mohlo, wm v tomhle smeru moc infa nemam Co máš na mysli slovem "3gb"? pameť nemá žádný vliv na výkonnost PSP:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Co máš na mysli slovem "3gb"? pameť nemá žádný vliv na výkonnost PSP:) UMD ti 3GB neveme, u her na psstore s 3 gB na psp:D 5 her a pamet plna, dlouhy loadingy atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Tak lidi nevíte jak vývojáři navrhují hry - kolik procent využívají potenciálu psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Mno to je jasné že se moc her potom nevejde, ale UMD mě nějak ani netrápí:D, spíše bych řekl že to bude v operační paměti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Mno to je jasné že se moc her potom nevejde, ale UMD mě nějak ani netrápí:D, spíše bych řekl že to bude v operační paměti.. no, kdyby se zvedlo cpu z 333, mozna by sli lepsi hry, jenze uprimne, co by ste po PSP chtely?:D ps3 v kapse?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Tak to je zase frekvence procesoru, tam jde spíše o tu cashovací pamět:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dupenka
Zajímalo by mě kolik hry vyždímají z psp, jestli je tam ještě nějaká rezerva nebo takový dantes inferno (GT) vyždímaly s psp všechno a nebo by se dala čekat hra s lepší grafikou?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts