Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

2x windows

Ryder3.0

Otázka

ahoj zdravim,přemýšlím o tom že udělám upgrade na w7 v pc mám 2 harddisky a na každém bych chtěl mít winy,na jednom w7 a na druhém mojé oblíbená xp.Ptám se,jaké to má nevýhody má to vůbec cenu?děkuji,budu vděčný za každý post

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

zinglbee... :--) vím že jsou sedmičky všude chváleny,ale spíš sem chtěl slyšet jestli má cenu na ten druhej instalovat XPčka...jestli to třeba něčemu nebude vadit

btw:instal systému,nikdy sem to nedělal ale zkusim to tu popsat kdyžtak mne opravte ;--) 1)v biosu nastavíme first boot from CD/DVD mechanic 2)zformátujeme HDD 3)vložíme cd s winem a instalujem klasika podle pokynů??? :--)

Odkaz ke komentáři

• 0

j , já jen aby se to nehádalo či nebylo něco zabržděné (svoje nynější xp mám 3 měsíce,za tu dobu sem je totálně odrovnal sou strašné pomalá a to mám nainstalovanou tu brzdu,TuneUP) :--) ,ale i když je to nemožné si myslím.Každý windows bude mít přece vlastní HDD :--) ,problém by byl kdybych chtěl mít 2x win na jednom HDD to by bylo diskutabilní :--)

dark user:dovedu si tvrdit že píše absolutně :--) :--D

Odkaz ke komentáři

• 0

no já si stejně HDD rozdělím ono to má výhody :)) ,mohl by je někdo zde vypsat???(díky)...dále bych zdůraznil že rozdělení na jednotlivé oddíly je lepší provést při instalaci winu,nikoliv pomocí nějákého programu... a poslední otázečka,těch oddílů může být klidně dvacet??

Odkaz ke komentáři

• 0

Oddílů měj kolik chceš, to je fuk. Mezi hlavní důvod patří, že na jednom oddílu, kde nemáš operační systém budeš mít data (hudba, dokumenty, filmy...)a v případě že se něco s operačním systémem stane (vir\BSOD atp), tak můžeš hned ten oddíl zformátovat, jelikož data mas na jiném oddílu. :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu