Ryder3.0 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 ahoj zdravim,přemýšlím o tom že udělám upgrade na w7 v pc mám 2 harddisky a na každém bych chtěl mít winy,na jednom w7 a na druhém mojé oblíbená xp.Ptám se,jaké to má nevýhody má to vůbec cenu?děkuji,budu vděčný za každý post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 23, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Jistě, že má cenu instalovat w7. Neni to nic těžkého .. doporučuji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 seveny jen doporucuji:) spis je zbytecny mit na tom hadru XP:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 zinglbee... :--) vím že jsou sedmičky všude chváleny,ale spíš sem chtěl slyšet jestli má cenu na ten druhej instalovat XPčka...jestli to třeba něčemu nebude vadit btw:instal systému,nikdy sem to nedělal ale zkusim to tu popsat kdyžtak mne opravte ;--) 1)v biosu nastavíme first boot from CD/DVD mechanic 2)zformátujeme HDD 3)vložíme cd s winem a instalujem klasika podle pokynů??? :--) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mach14 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 myslím že v jednom PC 2 winy nejdou ale jistej si nejsem ""vím že to de přes virtual PC"" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 myslím že v jednom PC 2 winy nejdou ale jistej si nejsem ""vím že to de přes virtual PC"" proc by to neslo?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netron Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 btw:instal systému,nikdy sem to nedělal ale zkusim to tu popsat kdyžtak mne opravte ;--) 1)v biosu nastavíme first boot from CD/DVD mechanic 2)zformátujeme HDD 3)vložíme cd s winem a instalujem klasika podle pokynů??? :--) Presne tak, hlavne se nebat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Mužeš tam mít dva windowsy (klidne víc xD), ale je to apsolutně zbytečné... stajně budeš pořád na win 7 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 j , já jen aby se to nehádalo či nebylo něco zabržděné (svoje nynější xp mám 3 měsíce,za tu dobu sem je totálně odrovnal sou strašné pomalá a to mám nainstalovanou tu brzdu,TuneUP) :--) ,ale i když je to nemožné si myslím.Každý windows bude mít přece vlastní HDD :--) ,problém by byl kdybych chtěl mít 2x win na jednom HDD to by bylo diskutabilní :--) dark user:dovedu si tvrdit že píše absolutně :--) :--D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Klidně mouhou byt i na jednom HDD bez toho, aby se hadali, ale HDD musi byt rozdělen a kdyz windows bude mit svůj diskový oddíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 no já si stejně HDD rozdělím ono to má výhody :)) ,mohl by je někdo zde vypsat???(díky)...dále bych zdůraznil že rozdělení na jednotlivé oddíly je lepší provést při instalaci winu,nikoliv pomocí nějákého programu... a poslední otázečka,těch oddílů může být klidně dvacet?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Oddílů měj kolik chceš, to je fuk. Mezi hlavní důvod patří, že na jednom oddílu, kde nemáš operační systém budeš mít data (hudba, dokumenty, filmy...)a v případě že se něco s operačním systémem stane (vir\BSOD atp), tak můžeš hned ten oddíl zformátovat, jelikož data mas na jiném oddílu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 ok a můžu jet i na windowsu který mám na externím HDD připojeným přes usb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 S windowsem jsem to nezkousel, ale u Linuxu to slo v neprastem poradku, takze by to neměl být problém i u windowsu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
ahoj zdravim,přemýšlím o tom že udělám upgrade na w7 v pc mám 2 harddisky a na každém bych chtěl mít winy,na jednom w7 a na druhém mojé oblíbená xp.Ptám se,jaké to má nevýhody má to vůbec cenu?děkuji,budu vděčný za každý post
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.