Steel Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Hacknul jsem si wii ale kdyz zapnu USB Loader a pripojim HDD tak mi to pise please connect your slow device a pritom to pripojene je.. a kdyz tam dam flash disk tak ten to v pohode nacte .. Nevite nekdo co s tim? muze to byt diskem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wrout Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 me to delalo o samy, byl jsem uplne nasra*nej, zkousel jsem uplne vsechno. fungovalo mi, az kdyz jsem disk naformatoval na fat32 a terpve pak az na wbfs, nikoliv z ntfs na wbfs. zkus to, treba to pude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 me to delalo o samy, byl jsem uplne nasra*nej, zkousel jsem uplne vsechno. fungovalo mi, az kdyz jsem disk naformatoval na fat32 a terpve pak az na wbfs, nikoliv z ntfs na wbfs. zkus to, treba to pude. Tak ted jsem to zkusil a stejne to nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honza73 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 hele do kterého USB ten disk strkáš ? jede to jen v tom co je u vnější starny Wiička ! a za druhé muže to být i samotným HDD zkus nějakou flešku a uvidíš ..co vím tak třeba samsungy některé mají problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cQnne Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 1, Ujisti se pokdu davas usb do leveho usb portu (pokud to mas nastojato) 2, jestli mas HDD compaktibilni s Wii ( tu mas list http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php?title=USB_Devices_Compatibility_List ) Rad sem pomohl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Ahoj tak uz jsem problém vyřešil byl problém v tom boxu do kterého se dává HDD .. Pujcil jsem si od kamose jin a už vše jde ok .. :-) ale diky moc za nápady . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reptail Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 abych nezakladal dalsi vlakno: na co je to druhe usb?pouzivate ho nekdo k necemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cQnne Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 ja ho mam na dokovovaci stanici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Steel
Hacknul jsem si wii ale kdyz zapnu USB Loader a pripojim HDD tak mi to pise please connect your slow device a pritom to pripojene je.. a kdyz tam dam flash disk tak ten to v pohode nacte .. Nevite nekdo co s tim? muze to byt diskem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.