MikeM Odesláno Prosinec 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 Nevite nekdo, zda by se dali sehnat nejake opravy jmen a nazvu klubu do Pro Evolution Soccer 5?? Na PC to vychazi od nejakych maniku co to vzdy z editujou, ale pro PSP?? :roll: Pry by to melo jit z dat pro PS2....podle toho co je napsano na obalu hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Prosinec 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 no ja si myslim ze ti manici co to delaji na pc si jednou koupi PSP a budou to muset udelat i pro to =)) ... takze nemam strach ze by neco jako sestavy a dresy nevyslo , moooc se tesiiim =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 5, 2005 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 no ja si myslim ze ti manici co to delaji na pc si jednou koupi PSP a budou to muset udelat i pro to =)) ... takze nemam strach ze by neco jako sestavy a dresy nevyslo , moooc se tesiiim =) To taky doufam......a doufam ze brzy :D . Nebo si holt budu muset sednout k PC a preeditovat ty sestavy podle PES5 na PC a PES Option file... :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 hehe, já osobně v tom moc velkej rozdíl nevidim, aspoň mě by teda nevadili nereálný názvy a jména...stejnak mě fotbal moc nezajímá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Prosinec 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 no kdyz te fobtal nezajima tak ti to ani vadit nemuze =)) ale pro ty co fotbal bavi je to fakt podstatna vec ... no a ty dresy samozrejme taky =)) .. nechme se prekvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 8, 2005 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 Tak jsem se v manualu docetl ze se da nejak updatovat z PS2....nemate s tim nekdo zkusenosti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 15, 2005 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2005 Dneska jsem stahnul z netu nejake 2 option file do PES5 na PSP, tak to doma vyzkousim a dam vedet zda to bude slapat. Jinak majitelum PES5 na PC doporucuju vydany Superpatch,ktery je fakt luxusni!!! Vice na www.fifacz.com :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 16, 2005 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2005 Dneska jsem stahnul z netu nejake 2 option file do PES5 na PSP, tak to doma vyzkousim a dam vedet zda to bude slapat.Jinak majitelum PES5 na PC doporucuju vydany Superpatch,ktery je fakt luxusni!!! Vice na www.fifacz.com :wink: Takze jak jsem slibil, tady je jeden option, co jsem vcera stahnul a chvili zkousel. Nemuzu zarucit uplnou kvalitku, je to od nejakeho borce z Francie....ale co jsem koukal, tak ok (treba anglicka liga...atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 24, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2005 už to někdo zkusil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropa Odesláno Prosinec 26, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2005 Ja to mam. Jmena jsou v angl. lize a napr narodak brazilie OK. Jmena tymu jsou zkomolena i v angl. lize. Docela to vadi, ale jinak je fotbal super - lepsi jsem nevidel... :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Prosinec 26, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2005 Zostavy po upravach su v poriadku, aj dresy aj nazvy tymov. Slovenska a Ceska Reprezentacia na tiez mena v poriadku. Funguje to, len si treba potom upravit klavesy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 28, 2005 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2005 Ja to mam. Jmena jsou v angl. lize a napr narodak brazilie OK. Jmena tymu jsou zkomolena i v angl. lize. Docela to vadi, ale jinak je fotbal super - lepsi jsem nevidel... :shock: Co to placas????? Vsechny jmena hracu a tymu jsou ok, dokonce to predelava i dresy, kopacky..atd.....tak si priste zkontroluj jak jsi to tam nahral, nez neco zacnes placat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropa Odesláno Prosinec 28, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2005 Prosimte uklidnis se a podivej se na nazvy tymu treba v nemecky, anglicky, francouzsky lize. Italie, spanelsko je treba ok. Ale kua bud duslednej :wink: A nezlob se na me, ale ceska repre je taky zkomolena. Jo takhle brazil to je ok, ale popochski a baloun to fakt neberu. Doufam, ze jsem ten option file dobre nainstaloval ale asi jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropa Odesláno Prosinec 28, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2005 Chtel jsem rict, ze je super, ze to chodi aspon tak jak to chodi a je super zes to sem dal... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropa Odesláno Prosinec 28, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2005 Ted tu s tim sachuju a dresy ok ale ty jmena ty jmena. Pro jistotu jsem tnovu nakopiroval ten option file, ale vsiml jsem si, ze to furt nabizi nhrat jenom ten starej! Poradte co s tim, nahram do savedata. Dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Prosinec 28, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2005 Ty Ropa, nahral si si vobec ten patch. Ten patch dava realne mena i dresy a nie skomoleniny. V orig hre to pre chybajucu licenciu tak bolo, ale po nahrati tychto savov a je to v poriadku. Ked ti to nejde, tak tie stare rucne vymaz a nahraj nove. U mna to ale nerobilo ziaden problem. Jedine ze mas orig. inu verziu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropa Odesláno Prosinec 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2005 Ty jo, dobra rada, tak tohle zabralo, ale fakt jsem to musel manualne smazat. Sestavy OK, velka omluva putuje k Mikeovi - sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 30, 2005 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2005 Ty jo, dobra rada, tak tohle zabralo, ale fakt jsem to musel manualne smazat.Sestavy OK, velka omluva putuje k Mikeovi - sorry. No problem chlape!!! Vedel jsem ze to bude nejaka blbost :D . Poradil bych ti uz vcera to same, aby jsi vymazal ten puvodni a nechal tam jen novy option, ale nebyl jsem na netu.....jeste ze je to forum! Takze ted si to poradne enjoy!!!! Diky Shobulle!! :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Prosinec 30, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2005 http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/930785.html sem vam tady neco nasel tak to zkuste :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Březen 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2006 Tak zatím je ten soubor stahnu 21x, takze fotbalovi nadsenci sosejte,sosejte!!! Neni nad to si dat zapasy v originalnim zneni,ze??? Resp. jmeny a nazvy... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strachau Odesláno Březen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2006 Tak jsem dal save na Ftp jsou tam opravený všechny týmy a i erby týmů...A i Sparta Praha je v pohodě sestava z minulýho roku asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Březen 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2006 Tak jsem dal save na Ftp jsou tam opravený všechny týmy a i erby týmů...A i Sparta Praha je v pohodě sestava z minulýho roku asi... Sakra, to me taky mohlo napadnout dat ho ted ftpko....holt sem jsem to daval daaavno, predtim nez ho Rixz spustil.... je to tu uz celkem dlouho, takze sestavy jsou urcite z lonska...resp. pred vanocema :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Červen 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2006 Davam tu odkaz na aktualnejsi sestavy pro majitele PES5...je to od jednoho manika co dela sestavy i pro PC a PS2. Kdo nechce hledat, hodil jsem rar soubor i na nase ftp. Pod SAVY-PES (jmeno Watson 2.0 k 1.6.06) http://www.geocities.com/lwwatson1988/Index.html Vlevo mate odkaz na Option file a pak si vyberete pro jakou platformu :-) PS: uz je venku i Watson 3.0,ale zatim jsem ho nenasel na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2006 Davam tu odkaz na aktualnejsi sestavy pro majitele PES5...je to od jednoho manika co dela sestavy i pro PC a PS2.Kdo nechce hledat, hodil jsem rar soubor i na nase ftp. Pod SAVY-PES (jmeno Watson 2.0 k 1.6.06) http://www.geocities.com/lwwatson1988/Index.html Vlevo mate odkaz na Option file a pak si vyberete pro jakou platformu :-) PS: uz je venku i Watson 3.0,ale zatim jsem ho nenasel na PSP. Ty kokos velmi pekne dakujem.Hladal som na gamefaqs ale tam boli len nejake hluposti.Diki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Červenec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2006 ten option je parada:) jinak cetl sem na http://www.fifacz.com/forum/forumdisplay.php?fid=26 ze je mozne upravit cestinu co vysla na PC a funguje i na PES5(PS2) i na PSP,vyzkousim a dam vedet tady je popis instalace cestiny do PSP verze PES5 (od Vorexcz) http://andrewsm.net/psp/forum/showthread.php?t=1295&page=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.