marekgengel111 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 je to asi blby dotaz da se do mobilu dobit kredit za mene jak 200 kč?? predpokládám že asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Míň jak 200 pokuď vím tak se nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 hele je to jedno jakym zpusobem jsem v mobilu minus 13 kc a chci byt v plusu. fakt to nejak nejde i pres nejake sra**y edit: treba pres banku mi jeste napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 U O2 to jde ... A další možnost je z O2 a TM ze si to nechá někdo odečíst z paušálu a tobě se dobíjení kredit ! Skus zavolat na infolinku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 jako treba moje mama si taky dobiji takze zavolam na infolinku reknu jim at mame odectou 50 kc a me se prictou?? sparvne nebo spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 poptej se na infolince a mas 100% info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.