neros Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Zdravim stala se mi taka nemila vec mám mp4 a stratil sem USB kabela a nwm jestli se ty kabely nejak rozlišujou nwbo co s tim jestli tu je dobrá duše pls o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Zdravim stala se mi taka nemila vec mám mp4 a stratil sem USB kabela a nwm jestli se ty kabely nejak rozlišujou nwbo co s tim jestli tu je dobrá duše pls o radu n kabely jjsou stejny, originaly jsou jiny jen v delce,,,,( davaj kratsi kabely, aby sis musel zakoupit delsi:D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Nerozlišují. Jen si kup kabel, kde je na jednom konci USB a na druhém konektor u MP4ky. Počítám že to bude miniUSB. Třeba tento : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32978 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.