RaNkeR2 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Caute lidi, mam gen C na psp, a chtel sem si nahodit PSN killer. Dal sem si MHU pak gen C zas(psalo mi to chybu a pry to pomaha), ale kdyz dam ted Gen-C napise to reboot psp a vypne se. Nevi nekdo co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Caute lidi, mam gen C na psp, a chtel sem si nahodit PSN killer. Dal sem si MHU pak gen C zas(psalo mi to chybu a pry to pomaha), ale kdyz dam ted Gen-C napise to reboot psp a vypne se. Nevi nekdo co stim ? navrat do puvodniho nastaveni, dej novej gen c, a na mms je taky soubor( to je pozice genu) ten smaz a melo by to jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaNkeR2 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 jaky soubor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 jaky soubor ? nwm jmeno... v rootu mms, proste soubor, kterej nemuzes otevrit s neznamou priponou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaNkeR2 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Dal sem pryc vsechny soubory krome slozek zatim se nechyta speed3 uvidime nadale .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaNkeR2 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Nepomohlo zase reboot prrrr bum :X EDIT:Du zkusit formatnout MMS jinak nvm tvl :( No po tom formatu sem tam dal speed gen C pustil gen C pohoda juknu do settings 5.03 MHU... To mi to predtim ten CFWenabler 3.70 pěkne posral.. da se to nějak smazat nebo jak se toho zbavim pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pytel Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 mam ten stejny problem. už jsi ho nějak vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RaNkeR2
Caute lidi, mam gen C na psp, a chtel sem si nahodit PSN killer. Dal sem si MHU pak gen C zas(psalo mi to chybu a pry to pomaha), ale kdyz dam ted Gen-C napise to reboot psp a vypne se. Nevi nekdo co stim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.