RaNkeR2 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2010 Caute lidi, mam gen C na psp, a chtel sem si nahodit PSN killer. Dal sem si MHU pak gen C zas(psalo mi to chybu a pry to pomaha), ale kdyz dam ted Gen-C napise to reboot psp a vypne se. Nevi nekdo co stim ? Citovat
0 emosss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2010 Caute lidi, mam gen C na psp, a chtel sem si nahodit PSN killer. Dal sem si MHU pak gen C zas(psalo mi to chybu a pry to pomaha), ale kdyz dam ted Gen-C napise to reboot psp a vypne se. Nevi nekdo co stim ? navrat do puvodniho nastaveni, dej novej gen c, a na mms je taky soubor( to je pozice genu) ten smaz a melo by to jit Citovat
0 emosss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2010 jaky soubor ? nwm jmeno... v rootu mms, proste soubor, kterej nemuzes otevrit s neznamou priponou.... Citovat
0 RaNkeR2 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 23, 2010 Dal sem pryc vsechny soubory krome slozek zatim se nechyta speed3 uvidime nadale .) Citovat
0 RaNkeR2 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 23, 2010 Nepomohlo zase reboot prrrr bum :X EDIT:Du zkusit formatnout MMS jinak nvm tvl :( No po tom formatu sem tam dal speed gen C pustil gen C pohoda juknu do settings 5.03 MHU... To mi to predtim ten CFWenabler 3.70 pěkne posral.. da se to nějak smazat nebo jak se toho zbavim pls Citovat
0 Pytel Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 mam ten stejny problem. už jsi ho nějak vyřešil? Citovat
Otázka
RaNkeR2
Caute lidi, mam gen C na psp, a chtel sem si nahodit PSN killer. Dal sem si MHU pak gen C zas(psalo mi to chybu a pry to pomaha), ale kdyz dam ted Gen-C napise to reboot psp a vypne se. Nevi nekdo co stim ?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.