patrik.bb Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 5.50 GEN-D3 PSP Slim zkoušim PSX ,GBA AD. Nintendo 64 emulator a vždy mi to napíše stejnou chybu 80020130 -??? nevíte o co se jedná?:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 80020130 - chyba při načítání souboru. Asi Fake Memory Stick :( Nebo si vytvoř složku v PSP/GAMES5XX a do ní zkopíruj ty emulátory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.bb Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Rozběhnul jsem GBA a Nintendo 64 ještě mi to dělá, že ty hry běží sekaně ? co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.bb Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Games5 XX? mám ty XX nějak pojmenovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Rozběhnul jsem GBA a Nintendo 64 ještě mi to dělá, že ty hry běží sekaně ? co s tím ? Sekaně? Tak to může být jedna z těchto možností: Buď máš "FAKE" Memory Stick. A nebo je to tím že máš něaké starší verze Emulátorů, například ten GBA. Taky se mi sekal...pak jsem si stáhl něaký jiný(Japonský) a vše bylo O.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.bb Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 No, a můžeš mi poslat odkaz na stažení např toho GBA Emulatoru. Co to znamená FAKE Merory Stick - sorry, že se tak blbě ptám, ale jsem začátečník s PSP. Založil jsem adresář PSP/GAMES5XX a mam tam i ten starý je to špatně ? Přesunul jsem nefunkční emulatory do PSP/GAMES5XX a nezobrazují se ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.