Majkl23 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Sháním někoho kdo rozumí dobře psp a vytvořil by mi schéma dle mě... Mám psp 3004 s Gen-C (full) Chtěl bych změnit ikony ve stylu mého nicku , dát jiné vlnky a font RUFA...zbytek věcí po dohodě :) kdo by si na to troufl tak at napíše dám icq, domluvíme a poté dám kredity .. Díky moc :psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekDrtikol Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 ja bych ti asi nepomohl, ale stahni si program CTF TOOL, přes ten jsem např překonvertoval témata z 5.00 m33 na 6.20 perma atd. umí hodně věcí okolo ctf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fari1468627135 Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 nazdarek tak ja jsem si pismo zmenil je to pomerne lehke ;-) mas zajem nebo to uz mas ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.