Salazar Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Tak co řikáte na novej "stárkraft" ? :cheesygrin: teď stahuju BETU tak uvidíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 kde se dá ta beta stáhnout? Slyšel sem že to bude nářez,ale víc se těšim na Diablo III :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 kde se dá ta beta stáhnout?Slyšel sem že to bude nářez,ale víc se těšim na Diablo III :D Máš to třeba v pirátský zátoce :D 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 kde se dá ta beta stáhnout?Slyšel sem že to bude nářez,ale víc se těšim na Diablo III :D Jak řiká drsnak4 :D a nebo to můžeš stáhnout officiálně ze stránek vydavatele :) Ale já to mam z tý pirátský zátoky a musim říct že jsem rád že jsem pustil jednu mapu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.