Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

360 ?


foruman

Otázka

Nazdar chlapi. Nejsem žádnej nováček, ale pořád mě v mysli sužuje malá otázka. Víte někdo proč se jmenuje XBOX "360"? Je to snad kvůli tomu, že má stavový display do kulata ? Nebo proto aby tu vydržel 360 mesiců? :D či něco s rozlišení 360p ? Kdo to ví ?- Doufám, že odpoví :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

24 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

xbox 360 je proto ze ten zelenej kruh ma 360 stupnu a xbox 720 nikdy nebude je to pekna kravina jedine nejake dalsi prizvisko mozna jednou vytvorej Xbox 360 Natal co víte ale zatim mame nejnovejsi revizi Jasper a nevim mozna tak za 4 -5 let neco vykoumaji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Sphinx: to ale pleteš revize a nové konzole dohromady. Nová konzole od MS se určitě nebude jmenovat "Xbox 360". Jestli to bude "Xbox 720", nebo ne, nechme MS, oni si to rozhodnou.

Nicméně, "Xbox 720" se dnes používá na internetu, když se chce mluvit o nástupci Xboxu 360. Je to celkem logické, "Xbox 360 - 2" zní divně a "Nástupce Xbox 360" je zase moc dlouhé. Stejně jako nástupce Wii se nazývá "Wii 2", i když je jasné, že se bude konzole jmenovat jinak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Takže novej xbox tu bude tak max. do 3 let ! Je jasný že 720 nikdy nebude ale každej pod timto pojmem pochopý že se jedná o novou konzoly chápeš ?

a to by jako bylo 720 stupnu nebo co???mimochodem spekuluje se o nove revizi xka s vystupem pro natal bude se to projednavat na E3 v červnu

btw:nanaki tezko to bude 720 jestli bude jina konzole tak se muze jmenovat xbox + nejake přízvisko a nebo uplne jinej nazev sice to 720 zni logicky ale kdyz je to vyznam 360 stupnu jako ten kruh tak by tam museli bejt dva kruhy což je tedy pekna hovadina jestli bude xbox 720 tak to bude fake

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Ne bylo by to vůbec 720 ,, "720" je pouhá spekulace ..

spekuluje se i o tom ze by na xbox dali vystup na robertka aby buzny mneli nejakou zabavu

btw: tohle tema by se mnelo locknout uz vime ze 360 je odvozeno od toho kruhu a spekulace zustavaji spekulacemi co vime je ze se bude projednavat NATAL

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
To je úplně jedno ,, jakej má smysl název Wii ?? žádnej..

360 mělo smysl a 720 nebude? :roll: to bych bral jako MS Fail ... ale zatím to je jenom people FAIL :)

EDIT: chvíli jsem pátral a Wii taky není bez smyslu ... "Wii" tedy přesně napsáno "We" tedy česky "my" a všichni víme že wii je party konzole :) ;)

to znamená kovaraf85's post FAIL xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu