Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

xbox s flashem nebo bez flashe ?!

crab2man

Recommended Posts

Ahojte, asi před necelým rokem jsem si koupil xbox, hned s flashem... Říkal jsem si, že přece nebudu utrácet takové sumy za nové hry. Teď toho ale lituji. Když se teď dívám na ty ceny bazarových her a i to co teď rozjelo JRC (preowned hry), tak už to zas taková hrůza není.

Stějně hraju pořád dokola jen pár her (asi 3 nebo 4 hry). Mám jich napálených zbytečně asi 30 a leží mi ve spindlu.

Tak si říkám, že svůj xbox prodám a koupím si nový bez flashe. Tu pětistovku měsíčně za tu bazarovku dám a budu moct hrát na live a stahovat ty DLC. No a to co hraju opravdu pořád (FIFA serii) si koupím i za těch 1500. Jednou za rok mě to nezabije. Vím, že mě to bude lákat když vyjde MAFIA nebo RED DEAD REDEMPTION, na to se opravdu těším, ale počkám až to někdo zase bude prodávat na bazaru...

Co myslíte vy? Není lepší už xbox bez flashe?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, ale vem si kolik těch her hraješ. Mě to připadá, že čím víc jich člověk má, tím míň u té hry vydrží. Když si ji koupíš, tak tě to aspoň "nutí" ji dohrát. Zatímco když si ji vypálíš, tak si chvilku zahraješ a pak to hodíš pryč a stahuješ další.

Pochopitelně než bych hru koupil, tak se podívám na recenze... a můžu si zahrát i demo...

Odkaz ke komentáři

Jo, s tim souhlasim, na Xku jsem to tolik nezaznamenal, protože hned od začátku palim, ale na PSP to byla dost velká rána. Asi 4 měsíce jsem jel origo a měl jsem jenom 3 UMDčka, pořád jsem to hrál dokola a bavilo mě to, pak jsem si nechal udělat flash a hrál jsem pořád nový a nový hry, ale po nějaký době už jsem neměl co hrát (ono tech kvalitních titulů taky moc neni :D) a navíc jsem nebyl schopnej se vrátit k nějaký rozehraný hře, od tý doby se mi tu PSP válí, už vlastně hraju jenom starý hry přes emulator.

No, na Xku to tak strašný neni, mam pomalej net, takže před tim, než něco stáhnu, si to pořádně rozmyslim :). Musim se ale přiznat, že některý pecky jako DIRT 2, Farcry 2, GRID, Saints Row 2 ... jsem taky nedohrál a to je považuju za docela kvalitní hry, takže to vypadá, že jsem tomu asi taky propadnul :).

Odkaz ke komentáři

s tim psp jsem to měl uplně stejně a nakonec sem ho prodal...a na xku no když pališ tak si už tak rozezranej že si vypališ jednou zahraješ a jedině když tě to fakt chytne tak hraješ...a nebo tě donutí když nemáš čisté dvd a nejsou zrovna prachy :-D můj případ :-D

Odkaz ke komentáři

Jo' date=' s tim souhlasim, na Xku jsem to tolik nezaznamenal, protože hned od začátku palim, ale na PSP to byla dost velká rána. Asi 4 měsíce jsem jel origo a měl jsem jenom 3 UMDčka, pořád jsem to hrál dokola a bavilo mě to, pak jsem si nechal udělat flash a hrál jsem pořád nový a nový hry, ale po nějaký době už jsem neměl co hrát (ono tech kvalitních titulů taky moc neni :D) a navíc jsem nebyl schopnej se vrátit k nějaký rozehraný hře, od tý doby se mi tu PSP válí, už vlastně hraju jenom starý hry přes emulator.

No, na Xku to tak strašný neni, mam pomalej net, takže před tim, než něco stáhnu, si to pořádně rozmyslim :). Musim se ale přiznat, že některý pecky jako DIRT 2, Farcry 2, GRID, Saints Row 2 ... jsem taky nedohrál a to je považuju za docela kvalitní hry, takže to vypadá, že jsem tomu asi taky propadnul :).[/quote']

No právě, že je kotel dobrých her a kvůli tomu, že můžu mít pořád nové a nové tak se mi válí ve spindlu. Třeba do teď jsem nebyl schopný si pořádně zahrát Call of Duty 4, Gear of war, GTA 4, Assasin Creed 2 a to bych mohl psát další. Protože jsem to narval do Xka, chvilku zahrál a pak hrrrrrrrrrr vypálit další a zkusit a zas znova dokola.

No když bych si koupil některou z těch her, tak by trvalo než bych ji dohrál a mezitím bych našetřil na novou....

Asi to tak dopadne, že koupím nové Xko a to zabanované s flashem prodám. Asi hned příští měsíc (o:

Odkaz ke komentáři

Neviem ako casto hras hry, ale niektore hry sa daju dohrat za 10 hodin i menej. Potom je otazne, ci budes mat cas na online hranie...v tom pripade sa "oplati" kupovat gold.

No právě že hraju třeba tu FIFU a po čase hraní bude určitě po livku záživnější... Sice se dají hry dohrát za 10 hodin, ale spousta se jich dá pak hrát právě po tom livku. Stejně já u hry vydržím max 2 hodinky, takže ono to na nějaký čas vydrží...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu