marekgengel111 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 nevim proc ale zniceho nic mi prestalo jit v ip youtube vubec to nenajde zadny video. nevite nekdo co stim?? treba nekde v nastaveni muze byt chyba:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Zniceho nic? Jentak ti prestal jit? Stahni si Push Fix (nebo YouTube Fix, nebo jak se to jmenuje zrovna ted) - viz. Topic pro zacatecniky Pokud nepujde nadale, restore. Jestli ti nevadi ze ti nejde original YouTube, stahni si MxTube - funguje uplne stejne, jen v nem muzes stahovat jeste videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 2Galaxy : popisujes co dělat s jailbreakem (jb) , ale nikde nepíše ze ma ( ci ne ) tak jestli nemáš tak jedine udělat jb nb restore ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Black > 1. Topic je starsiho data 2. Jeste, nez napsal toto, tak mi psal PM (nebo uz nevim, jak jsem se to dovtipil), ze JB ma 3. Na non-JB iHrackach YouTube jde ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marekgengel111
nevim proc ale zniceho nic mi prestalo jit v ip youtube vubec to nenajde zadny video. nevite nekdo co stim?? treba nekde v nastaveni muze byt chyba:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.