marekgengel111 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2010 nevim proc ale zniceho nic mi prestalo jit v ip youtube vubec to nenajde zadny video. nevite nekdo co stim?? treba nekde v nastaveni muze byt chyba:? Citovat
0 Galaxy Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2010 Zniceho nic? Jentak ti prestal jit? Stahni si Push Fix (nebo YouTube Fix, nebo jak se to jmenuje zrovna ted) - viz. Topic pro zacatecniky Pokud nepujde nadale, restore. Jestli ti nevadi ze ti nejde original YouTube, stahni si MxTube - funguje uplne stejne, jen v nem muzes stahovat jeste videa. Citovat
0 Black Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 2Galaxy : popisujes co dělat s jailbreakem (jb) , ale nikde nepíše ze ma ( ci ne ) tak jestli nemáš tak jedine udělat jb nb restore ... Citovat
0 Galaxy Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Black > 1. Topic je starsiho data 2. Jeste, nez napsal toto, tak mi psal PM (nebo uz nevim, jak jsem se to dovtipil), ze JB ma 3. Na non-JB iHrackach YouTube jde ;-) Citovat
Otázka
marekgengel111
nevim proc ale zniceho nic mi prestalo jit v ip youtube vubec to nenajde zadny video. nevite nekdo co stim?? treba nekde v nastaveni muze byt chyba:?
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.