dusan.b Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Pls poraďte jak zjistím jakou verzi mám firmware mechaniky - potřebuji vědět na jaky wawe mám patchovat. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 patchuj na nejmenší wave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dusan.b Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 oki...a ta verze jde nějak zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 To sa tak jednoducho neda. Treba pripojit na PC ako na flashovanie, alebo sa spytat toho flashera, resp. predavajuceho. Este vylucovacou metodou tak, ze si pamatas, odkedy mas konzolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Jak zjistím jakou mám verzi firmwaru?Jsou jen tři způsoby ... 1.) Zeptáte se flashera 2.) Xbox rozeberete, připojíte k PC přes SATA a zjistíte to přes Jungle Flasher 3.) Odvodíte to od toho, jaká wave bude funguje a jaká ne http://console-forum.net/showthread.php?t=79973 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 patchuj na nejmenší wave Nie som si isty, ci na take 1.6 patch na wave2,1 funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dusan.b Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Jediné co vím, tak xko není flashnuté ale má chip...dá se z toho něco vyčíst? Taky mám k němu spoustu vypálenejch games...nezjistím potřebný wawe z nich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Má chip? Tomu bych moc nevěřil, ještě jsem nepotkal nikoho, kdo by ho měl ... Nepleteš si to s XBR? Nejjednodušší by bylo se zeptat prodejce ... Vem tu vypálenou hru, dej jí do PC, zapni ABGX a u input vyber burned DVD, potom klikni na Launch a postni sem screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dusan.b Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Projel jsem to přes abgx a vyhodilo to "video partion matches known data <2nd wave>"...tak počítám, že 2 bude to pravé ořechové...zkusím to smahnout a uvidím...každopádně díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dusan.b
Pls poraďte jak zjistím jakou verzi mám firmware mechaniky - potřebuji vědět na jaky wawe mám patchovat.
Díkes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.