Dutch Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Nemáte někdo nějaký dobrý linky na streamované české TV? Dobrýma linkama nemyslím ty kostičkované mrdky, ale aspoň něco koukatelnýho... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 a chces to zadarmo??? protze znam program ovsem za 17,99 dolaru ja sam ho pouzivam ale neni tam vsecku a nebo si porid digi tuner do počítače za pul roku nebo za rok ty prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 myslel jsem nějaký free stream.. Digi tuner mám, ale nemám možnost ho kamkoli připojit než doděláme doma barák. Takže tu jsem "odřízlej od světa". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Sice ti nedám linky, ale na streamování TV na internetu je strašně moc náročné na internetu. Chce to opravdu strašně silnej net. Mimo jiné další nevýhodou je malé rozlišení a obrazovky. Takže já taky doporučuju si koupit TV kartu do PC. Je to tisíckrát lepší než tahle šulina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 1. Silnej net dost mám a za 2. Píšu, že TV kartu nemám kam napojit. Já nepotřebuju radit, potřebuju nějaký linky :roll: Už hodněkrát byly různý streamy, bohužel se vždycky rozšířili na net, a tak zavřeli krám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 1. Silnej net dost mám a za 2. Píšu, že TV kartu nemám kam napojit. Já nepotřebuju radit, potřebuju nějaký linky :roll: Už hodněkrát byly různý streamy, bohužel se vždycky rozšířili na net, a tak zavřeli krám :( Když nemáš kam dá TV kartu tak přes USB. Silnej net máš dost? Přesně prosim v číslech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Prostě nepřestaneš co? Mám USB tuner, ale nemám anténu dokud nedodělám barák a na drát to tady fakt nechytíš. Net mám cca 8Mbit což na dobře koukatelnou kvalitu stačí 5x ... Takže nikdo nemá žádný TV na netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.