Prochy Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Cetl jsem nejakou recenzi kde to hodne vychvaluji , prej je dobra grafika atd. .. tak by me zajimalo co na to rikaji hraci hm ?? .. ja osobne to jeste nehral ale stahuju to uz :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Ako razsej to ani nestahuj.Ovladanie nieje nijak zlozite ale hratelnost je uboha,grafika este viac no hrozna hra.Radsej si stiahni World Tour Soccer 2 to ma bavi viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Červenec 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 WTS 2 ??? --- > jsem videl sice jen jednicku ale prijde mi to dost nefotbalovy ... ale zkusim to no =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Hral si FIFA 2006 na PSP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Červenec 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 jjj .... Hruuuuza .. Ale kdyz jsem videl screeny na World Tour Soccer tak jsem taky moc nadsenej nebyl .. a PES5 hraju uz od te doby co mam PSP tak chci zkusit i WC2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Hmm tak to skus ale mne sa lepie hraje seria WTS a PES5 ale FIFu velmi nemusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Červenec 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 ja taky ne .. ani na PC uz ji nehraju ... od te doby co vylso PES 3 tak uz nic jinyho nehraji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts