David007 Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Našel jsem stránku z různýma DLC balíčkama a v nadpise je JTAG Download a že k tomu potřebuju YARIS SWAP. To mi asi na normalnim xbox 360 nepůjde. Mohl by mi někdo vysvětlit co jsem tu vůbec našel. Moc by mě to zajímalo, je tam hodně věcí na sosnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Musiš na to mít upravený Xbox a tím se ztrácí záruka...... Dělá se to pomocí Xreboot..... Když to nemáš tak ti to nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David007
Našel jsem stránku z různýma DLC balíčkama a v nadpise je JTAG Download a že k tomu potřebuju YARIS SWAP. To mi asi na normalnim xbox 360 nepůjde.
Mohl by mi někdo vysvětlit co jsem tu vůbec našel. Moc by mě to zajímalo, je tam hodně věcí na sosnutí.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.