Blaxx Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Cau .... mám normál flashlé PSP. ted jsem stahoval hry a po extrahovani se mi neudelalo xxx.iso ale PSP_GAME a UMD_DATA jak to mam udelat abych je mohl hrat? za kazde odpovedi budu velmi vdecny! dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucas1468623548 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Stahni si UMDGen a dej do nej PSP_GAME a UMD_DATA :arrow: Save (ikona) :arrow: Uncompressed (*iso) :arrow: udela se ti .iso :arrow: Dej do PSP a mělo by to jít. UMDGen http://www.edisk.cz/stahni/97194/UMDGen_v4.00.rar_1.08MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 ty jsi rozbalil ten iso soubor...takze ten "rar" co jsi mel predtim hod do psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 lol ty rozalujes ISO koukni do vlastností a tam budes myt napsane ze je to iso jinak me se to taky zobrazuje jako rar takze te chapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Když to otevíráte ve WinRARu tak stačí na ten soubor vjet šipkou a na konci se ukáže .iso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blaxx Odesláno Březen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 diky moc vsem :) a mody prosim o LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blaxx
Cau .... mám normál flashlé PSP. ted jsem stahoval hry a po extrahovani se mi neudelalo xxx.iso ale PSP_GAME a UMD_DATA jak to mam udelat abych je mohl hrat? za kazde odpovedi budu velmi vdecny! dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.