Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Preinstalovani Systemu Acer

FULUN

Otázka

Dobrý den, nedávno jsem na mém notebooku si z Vist nainstaloval Windows 7 jenže já blbec sem místo upgrade dal uplnou instalaci na tom by sice nebylo nic špatného kdybych si zalohoval soubory což sem samozřejmě neudělal , čili po doinstalovaní 7 mi všechny Acer služby na notebooku nefungovali a věci stažene z acer stránek nefungujou jak by měli někde sem četl že by se mohl poslat do opravny Acer a tam to vše dát do gruntu ovšem nevim kolik to stojí někde sem četl že částka muže být dokonce i Desetitisícová ! proto se ptám jestli stim nemá někdo zkušenosti aby poradil ... předem Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

deseti tisícová částka za reinstall resp. recovery systému asi ne e... leda, že by Ti chtěli pozáručně vyměnit třeba základní desku v kombinaci s LCD panelem... :D

nicméně, pokud je Tvůj cíl přeinstalovat Win 7 na původní systém Vista, tak jsi schopen si to udělat sám. optimálně si zazálohuj vše potřebné, pak vypnout notebook, zapnout notebook a jakmile uvidíš první obrazovku s nápisem Acer, zmáčkni kombinaci ALT+F10. to by Ti mělo nabídnou recovery menu. pokud by se tak nestalo, při tom samém nápisu Acer zmáčkni F2, čímž se dostaneš do BIOSu, kde je potřeba v záložce Main přepnout D2D Recovery na Enable=>Save and Exit a pak opakovat ALT+F10. pokud ani tak ne e, zřejmě sis smazal Recovery oddíl a abys byl schopen nainstalovat zpět Vistu, tak bys byl nucen použít instalační/recovery média...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu