Zde na console foru jsem stahl něaké filmi v psp se mi zobrazovali jako Unsuppored Data. Kámoš mi řek ať si tam hodim Gen 5.50 D že má podporu filmů ve vyšším rozlišení tak sem tak udělal. Film mi potom fungoval ale druhej den po něakym tom nakopírování pár her atd už to zase nejde :( zase Unsupported Data :( a v ms0:/MP_ROOT/100ANV01 se film vubec nezobrazi pls help
Otázka
Chelios
Zde na console foru jsem stahl něaké filmi v psp se mi zobrazovali jako Unsuppored Data. Kámoš mi řek ať si tam hodim Gen 5.50 D že má podporu filmů ve vyšším rozlišení tak sem tak udělal. Film mi potom fungoval ale druhej den po něakym tom nakopírování pár her atd už to zase nejde :( zase Unsupported Data :( a v ms0:/MP_ROOT/100ANV01 se film vubec nezobrazi pls help
BTW: ve VSH menu mam v položce ISO VIDEO MOUNT:NONE a nejde nijak přepnout, filmíky mam myslim ocut http://console-forum.net/showthread.php?t=13149&highlight=Matrix+download
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.