Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Baterie do Remote

Maverik

Otázka

Ahoj, máte někdo zkušenosti s baterii do Wii remote, která dá připojovat přes USB a tím se nabíjí.

tady odkaz http://aukro.cz/item967600064_wii_re...e_3600mah.html

Vydrží opravdu těch 30h?

Nebo máte někdo ty dokovací stanice pro remote taky s nabíjecíma baterkama....třeba od společnosti HAMA?

Psal jsme do sekce Zeptáš se! Získáš odpověd. Ale tam se odpovědi asi nedočkám tak to zkouším tady. Snad to někomu taky pomůže kdo bádá nad tím jestli koupit či ne....

Díky moc

Maverik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Sice zkušenost nemám, ale něco mi povídá, že za 180korun 3600mAh asi nebude něco extra kvalitního...

Aby to nebylo něco podobnýho, že si kamarád kupoval čínskou baterku za 200kč do svýho telefonu a vydrží mu stejně dlouho, jako mu vydržela ta originální po dvou letech.. :)

Odkaz ke komentáři

• 0

ja mam tu stejnou co je na obrakzu an aukru, ale ja si to kupoval prez eBay, a nabijim to z Wii. Mam aji tu dokovací stanici. MAm totiz 4 ovladace, tak se snazim nepouzivat baterky. S temi dokovovacimi to vydrzi tak 10h a nabiji se to rychle. Ja ti to doporucuji z vlastni zkusenosti

Odkaz ke komentáři

• 0

TYHLE "BATERIE" NEKUPOVAT! riskujete ztrátu Wii remotu, výdrž taky stojí za hovno, životnost ještě víc, a až vám odejdou tak vypustí zbytek šťávy do remotu... radši investovat do Alkalických (nabíjecích) baterií (asi 100 kč za 2 kusy) které mají lepší životnost, taky se dají nabýt, vydrží dýl a neriskujete ztrátu remotu... (měl jsem 4 remoty, a díky těmhle "baterkám" mám už jenom dva...)

Odkaz ke komentáři

• 0
TYHLE "BATERIE" NEKUPOVAT! riskujete ztrátu Wii remotu, výdrž taky stojí za hovno, životnost ještě víc, a až vám odejdou tak vypustí zbytek šťávy do remotu... radši investovat do Alkalických (nabíjecích) baterií (asi 100 kč za 2 kusy) které mají lepší životnost, taky se dají nabýt, vydrží dýl a neriskujete ztrátu remotu... (měl jsem 4 remoty, a díky těmhle "baterkám" mám už jenom dva...)

Mám klasické nabíjecí baterky a to Eneloop 2000 mAh a s nabijeckou Voltcraft jsem dostal i jejich baterky a nabijim asi hodinku - max. 2 hodky a baterky vydrzi tak 15-20 hodin hrani - plna spokojenost.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu