Warmi Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 čau chtěl bych nějakou hru jako arma 2 nebo tak něco podobného na ps3. nevíte o něčem předem děkuji za odpověd.:nospam::nospam::nospam: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Operace flashpoint 2 sice na armu to nemá ale lepší než nic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warmi Odesláno Březen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Prosím ty jsi to hrál jestli jo?Je dobrý MP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madjackob Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 ja hral...a mam to doma projety..a přišlo mi to zrovna lepší než arma.........ale to je věc nazoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 flashpoint ? nevim jak na ps3 ale hrál jsem to na pc a větší chujovinu jsem neviděl :D stačili mi 2 mise a myslel jsem že se pozvracím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.