Ondrej120 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Nenašel by se někdo kdo by si zahrál Resi ale chtěl bych jen na obtížnost Profesional. Na dni a čase se můžem dohodnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 ja bych klidne zahral.Gt v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 O.K. tak já si tě přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Já tě mam už přidanýho, takže mužem zapařit, hra mi dnes přijde ale neboj nejsem lamka, hru jsem přešel na profíka asi dvakrát (PS3,PC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.