kralonn Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 dycky me zajimalo jak to delaj aby jim ty neony blikaly do rytmu... muzem mi sem dat nekdo navod jak to zaridit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 moc toho neni, ale třeba tohle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49094 je řízené zvukem, přečti si i komentáře někdo tam píše i o jiném řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Stačí drátky od repráku připojit ke zvukovce atd... Nebo něco na ten smysl, pamatuji si to jen letmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 k tem neonum jeste musis sehnat takovej regulátor a propojit s zvukovkou :) edit// ty regulátory vyrábý sunbeam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 ten zvukový snímač dostaneš snad ke každé neonové sadě. Já mám jednu doma, nepoužívám ji, s tím snímačem. A nevyrábÍ je jenom Sunbeam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.