tvity Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Čus chtěl sem se zeptat zda se dá v obchodě ještě koupit nová PS2 na který půjde free mc boot? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamates Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 skus se podivat na net . FMB jde na všech krom 9000x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 no právě, já si chci koupi novou ps2 ale aby právě na ní šel FMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 pokud si ten FMCB budes delat sam, tak staci pred nahranim, udelat downgrade musis si ale sehnat swap magic http://www.24-elektro.cz/zbozi/herni-konzole-sony-ps2-konzole-playstation-2-silver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GanG_sTa_ Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 tvity nechce koupit moji ps2 90004 s chipem ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 31, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 pokud si ten FMCB budes delat sam, tak staci pred nahranim, udelat downgrademusis si ale sehnat swap magic http://www.24-elektro.cz/zbozi/herni-konzole-sony-ps2-konzole-playstation-2-silver Mohl bys mi prosim rict jak se ten downgrade biosu na PS2 dela ? Docela by me to zajimalo , ja zadny tutorial nenasel . Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 tak jsem si vzpomel, ze to tu psal nekdo na foru, hledal jsem navod, ale nikde nic takze, jedine vymenit zakladni desku ktera obsahuje starsi verzi biosu a to mi prijde celkem k nicemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.