Kapr Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2010 Cau..mam porad na svym PC XP..ale uz bych chtel konecne W7 a ted jeste vysel Just cause 2 kterej uz XP nepodporuje....ale mam doma jeste jedno PC ktery je propojeny pres sitovku.... tak se ptam jestli to pujde nejak jednoduse potom nastavit az bude na jednom PC W7 a na druhym XP...protoze vim ze na XP a Vistach to bylo dost na pi** dik Citovat
zmasterq Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 jasne ono to pujde propojit ale musis stahnout patch do xpcek alespon ja jsem musel ...pak to slo v poho i kdyz mi to jednou slo bez patche ale pres switch..)) Citovat
Kapr Odesláno Duben 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 zmasterq napsal: jasne ono to pujde propojit ale musis stahnout patch do xpcek alespon ja jsem musel ...pak to slo v poho i kdyz mi to jednou slo bez patche ale pres switch..)) dik uz jsem to davno vyresil jde to jednoduse samo bez nejakejch patchu nebo tak :D Citovat
zmasterq Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 tak to je dobre asi to bylo tim , ze jsem nemel service pack...)) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.