Kapr Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Cau..mam porad na svym PC XP..ale uz bych chtel konecne W7 a ted jeste vysel Just cause 2 kterej uz XP nepodporuje....ale mam doma jeste jedno PC ktery je propojeny pres sitovku.... tak se ptam jestli to pujde nejak jednoduse potom nastavit az bude na jednom PC W7 a na druhym XP...protoze vim ze na XP a Vistach to bylo dost na pi** dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 jasne ono to pujde propojit ale musis stahnout patch do xpcek alespon ja jsem musel ...pak to slo v poho i kdyz mi to jednou slo bez patche ale pres switch..)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 jasne ono to pujde propojit ale musis stahnout patch do xpcek alespon ja jsem musel ...pak to slo v poho i kdyz mi to jednou slo bez patche ale pres switch..)) dik uz jsem to davno vyresil jde to jednoduse samo bez nejakejch patchu nebo tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 tak to je dobre asi to bylo tim , ze jsem nemel service pack...)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.